• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • La primera Gala de Campions lliura els premis als guanyadors de les competicions esportives de JCF

La primera Gala de Campions lliura els premis als guanyadors de les competicions esportives de JCF

Aquest acte reconeix l'esforç dels esportistes guanyadors d'un total de 16 modalitats esportives diferents.

Enguany, des de la Delegació d'Esports, s'han celebrat tres esdeveniments molt importants per a mostrar el seu reconeixement a eixe gran col·lectiu de falleres i fallers que, amb el seu esforç, constància, esportivitat i, en moltes de les disciplines, treball en equip, aconsegueixen any rere any fer més gran la festa de les Falles.

Si la setmana anterior es va celebrar la primera de les gales, el dijous a la vesprada es van lliurar els premis als campions en les diferents modalitats on han participat al voltant de 4.500 fallers i falleres, a més dels 2.000 que han participat en la Volta a Peu de les Falles, la Marató i la Mitja Marató. Dades que, per exemple, convertixen la lliga de pàdel que organitza JCF en la Lliga Regular Amateur amb més participació de tota Espanya.

La Gala va comptar amb la presència de Maria Estela Arlandis, que acompanyada per la seua Cort d'Honor, va ser les encarregada d'entregar els palets i trofeus als guanyadors i guanyadores.

També van fer lliurament dels premis la regidora d'Esports, Igualtat i Educació, Rocío Gil, a més d'altres personalitats de l'esport valencià com Christian Mosquera, jugador del València CF, Ricardo Arias i Sandra Flores en representació del València CF, Salvador González per part del València Basquet, Iván Moreno, jugador del Llevant UE, Cayetano Catalán, jugador del Llevant UE Futbol Sala i Braulio Pastor, vicepresident Llevant UE. Al costat d'ells, també Luis de la Vega, Nacho Chacón i Marc Giner, jugadors professionals de Pilota Valenciana.

A més, l'esdeveniment va comptar també amb l'assistència del coordinador de Pilota Valenciana de la Generalitat Valenciana, Tino Bendicho, amb el president de la Federació de pàdel de la CV, Alfonso Monferrer, amb el delegat territorial de la Federació de Tenis de la Comunitat Valenciana, Francisco Pérez i per part de la Fundació Trinidad Alfonso, Esther Zazo.

La Delegació d'Esports va aprofitar l'ocasió per a presentar la Lluita Bac, un nou esport que s'introduirà com a exhibició en els campionats el pròxim exercici faller, de la mà de la Fundació Esportiva Municipal. A més, es va anunciaar que en breu es presentarà un nou logotip d'Esports, que serà incorporat a totes les comunicacions i als equipatges dels diferents equips esportius.

Fotografies: Fotofilmax

 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte