• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

Inaugurada l'exposició '50 anys de Teatre Faller'

La mostra es podrà visitar fins al 24 de febrer a la plaça interior de Nuevo Centro. 

En un emotiu acte d'inauguració dut a terme ahir en el centre comercial Nuevo Centro, la Fallera Major de València, Mª Estela Arlandis, junt amb la seua Cort d'Honor, va inaugurar l'Exposició del 50 Aniversari del Teatre Faller en Llengua Valenciana.

L'exposició, que estarà oberta fins al 24 de febrer, commemora cinc dècades de la rica tradició teatral fallera. Durant la cerimònia la Fallera Major de València va expressar la seua gratitud cap a la comunitat fallera i va ressaltar la importància d'este aniversari. A més, el president de Junta Central Fallera, Santiago Ballester, va destacar també la creativitat, passió i tradició teatral que l'exposició representa.

La mostra, composta per innombrables programes, documents i fotografies retratant moments icònics de la història teatral fallera, oferix als visitants l'oportunitat de submergir-se en un passat ple de color, emoció i creativitat. L'entrada és gratuïta, permetent que la comunitat participe en este homenatge a mig segle de teatre faller.

Fotografies: Fotofilmax

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte