• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Arriba el torn de la Gala Infantil d'Esports a les Reials Drassanes

Arriba el torn de la Gala Infantil d'Esports a les Reials Drassanes

Este divendres va arribar el torn de celebrar la Gala Infantil d'Esports a les Reials Drassanes

Una vegada més, les Reials Drassanes s'han vestit de gala per a rebre a totes les guanyadores i guanyadors dels diferents campionats infantils que la Delegació d'Esports de JCF ha organitzat este exercici.

Gala que no seria possible sense la col·laboració dels esportistes, patrocinadors, federacions, responsables de les instal·lacions esportives i tots els companys i companyes de la Delegació d'Esports de JCF.

Durant este acte s'ha aprofitat a més per a informar de les novetats per a la pròxima temporada en relació al món de la Pilota Valenciana. Des de la Delegació d'Esports volen incorporar una nova lliga per als Cadets o Juvenils (de 14 a 18 anys) en lo que serà una lliga d'iniciació a la escala i corda. A més, es va a crear la Escola de Pilota de JCF en entrenaments supervisats per personal tècnic qualificat, amb l'objectiu de defensar i mantindre viu el nostre esport més autòcton.

La Fallera Major Infantil de València, Marina Garcia, i la seua Cort d'Honor han presidit este acte com a responsables de fer lliurament de les banderoles i plaques commemoratives a totes les comissions que els han aconseguit. Un esdeveniment que va comptar amb la jugadora professional de pilota valenciana Victoria Díez, la campiona de fit-kid, Vera Pérez i el campió cadet de golf, Roberto Sánchez. A més, per part de València Basket es va comptar amb la responsable d'esdeveniments, Luna Poveda. 

Des de Junta Central Fallera volem agrair l'esforç i dedicació de totes les comissions participants que fan possible la realització de cada campionat any rere any.

Ací podeu consultar el llistat de premis: 

RELACIÓ DE PREMIS ESPORTIUS 2023-24 – INFANTILS

Fotografíes: Fotofilmax (JCF)

 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte