• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

“Descobrir i Redescobrir”, falla municipal infantil 2017

“Descobrir i Redescobrir”, falla municipal infantil 2017

“Descobrir i Redescobrir”, d'Anna Ruiz Sospedra i Giovanni Nardín, es basa en la voluntat d’ harmonitzar el foment de la lectura i de la fantasia a través d'una lliure interpretació de manera plàstica d'una sèrie de contes i novel·les que ens transporten a eixe altre costat de les coses, i que ens endinsen a mons que no complixen les normes de la lògica que ens envolta

"Equilibrio Universal", falla municipal 2018

Els artistes Pepe Latorre i Gabriel Sanz, amb la col·laboració d'un dels artistes contemporanis espanyols de més renom, Okuda San Miguel, són els encarregats de materialitzar el monument municipal de 2018, que porta el lema "Equlibrio Universal". 

La falla, en forma de tótem i construïda amb polígons, satiritzarà sobre la banalització dels diners en l'actualitat i, per a fer-ho, s'emprarà la fusta com a material principal, a fi que la cremà siga el més neta possible. A més, en diferents parts del monument s'aplicaran tècniques de fusteria, com la vareta. Com a novetat, Okuda San Miguel es reservarà algunes peces de la falla per a donar els últims remats durant la plantà del monument. 

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h