• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Vestir bé per dins

Vestir bé per dins per a lluir perfectament per fora, amb esta idea treballen diàriament en “La llar del fil”. I és que si parlem de cancans per a indumentària tradicional esta és l'empresa de referència. El bon fer demostrat des de quasi 6 dècades els han portat a ser un dels grans noms que s'encarreguen de vestir any rere any a les Corts d'Honor i Falleres Majors de València.

L'exhaustiva cura de cada detall, la qualitat dels materials, formes inimitables, procés artesanal i la passió pel seu treball els fa oferir un producte final de gran qualitat. Peces exclusives per a cada vestit tradicional aportant el vol exclusiu que cada tela requereix.
 
Els models triats perquè lluïsquen les Corts d'Honor en el present exercici són:
Segle XVIII especial Cort: Cancàn elaborat amb material esponjós, còmode i lleuger. Dissenyat especialment per a aconseguir un vol elegant i al vegada natural, reforçant els volants amb capes de tul. És el model triat per la Falleres Majors i les seues Corts d’Honor des de fa ja tres anys.
Tulerín Enagua: Cancàn que porta una combinació de volants de tul i volants d’enagua amb punta especial de boixet. És un model amb poc pes, per açò és apropiat per a les xiquetes, aconseguint un vol perfecte en les faldilles.
 
 
Estos models brindaran als vestits oficials de les nostres màximes representants del vol ideal per a lluir radiants.
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte