• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • L' exaltació, una cita unica per a les comissions falleres

L' exaltació, una cita unica per a les comissions falleres

La cita de les presentacions d’este cap de setmana va començar el divendres. La Falla Convent Jerusalem-Matemàtic Marzal va celebrar en la Masia Camp Anibal la solemne exaltació de la seua Fallera Major, Esther Alcalá. Acompanyada pel President de la comissió, Santiago Ballester, van celebrar una emotiva jornada on no va faltar la presència de la Fallera Major de València, Alicia Moreno i la seua Cort d'honor. Durant el sopar, tant Esther com Alicia, van poder comentar l'esperada setmana fallera on Esther es traslladarà a València ja que viu fora del nostre pais. 

El dissabte va ser el torn de la Falla Espartero-Gran Via Ramón. Esta falla va viure l'exaltació amb un afecte especial ja que Begoña Corts, component de la Cort d'honor 2016, és fallera de la comissió. Per açò, ni ella ni les seues companyes van voler faltar a un dia tan important per a la seua falla en el qual van ser presentades Bàrbara Gramatge i Marta Ferrer com a Falleres Majors de la Falla Espartero. José Vert Valls i Jorge Vert seran els Presidents per al pròxim exercici. La cita va tindre lloc al Saló Noches de Bohèmia.
 
I la Falla Grups Verge del Carmen va celebrar a la Sala Canal, una de les presentacions més esperades de la seua història, la del 50 Aniversari. El President, Juan Antonio Talles Roeique,  va acompanyar als màxims representants per al pròxim exercici: Cristian Rubio Laguia com a President Infantil, Verónica Laguia Donoso com a Fallera Major i a Claudia Amat Carrasco com a Fallera Major Infantil. Un any molt especial per a Verónica i Cristian (són tia i nebot) la comissió va comptar amb la visita de la Fallera Major de València, Alicia Moreno i la seua Cort d'honor que van aprofitar l'ocasió per a felicitar-los per les seues 50 anys com a falla.
 
El diumenge va ser el torn de la Falla Serra Dimarts-Miguel Servet. El seu President, Pedro Rodriguez Pi va acompanyar en tot moment a la nova Fallera Major Elena Grigore. La comissió infantil també va viure un acte inoblidable de la mà dels seus representants: el President Infantil, Sergio Teruel,  i la Fallera Major Infantil Paula Figuera Ruiz. Esta comissió està d'enhorabona ja que en les falles 2016 celebrarà el seu 25 aniversari.
 
La Falla Regina-Vicente Guillot mai oblidarà l'acte del passat diumenge en els salons Forsañ. El President Pablo Ruiz compartirà un any molt especial amb la seua filla, Paloma Ruiz, que serà la màxima representant dels xiquets. Esta comissió que va rebre la visita de la Fallera Major de València i la seua Cort d'Honor, es va mostrar molt agraïda pel suport de la màxima representant de la festa que pertany al seu sector. De fet, un dels moments més emotius es va viure quan María Peris, Fallera Major 2015, va dedicar unes paraules tant a Alicia Moreno com a María Bernabeu, Cort d'Honor 2016, amb les quals hi havia estat preseleccionada.
 
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte