• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

Diumenge d'Exaltacions

Diumenge passat, 24 de gener, es van continuar celebrant Exaltacions de Falleres Majors de Comissions falleres.

El matí va començar amb l'Exaltació de les Falleres Majors de la Falla Francisco Climent – Uruguai – Marquès de Bellet. Laura Marín Sánchez, Fallera Major Infantil, i Amparo Muñoz Medina, Fallera Major, van rebre, molt emocionades, les bandes que les acrediten com a màximes representants de la seua Comissió. En tot moment van estar acompanyades dels seus presidents, el xicotet Marcos Velasco Navarro, i Fernando Cano. Sofia Soler, Fallera Major Infantil de València, acompanyada per la seua Cort d'Honor, no va voler perdre's aquest moment tan especial per a Laura i Empare.
 
Després d'aquesta visita, Sofia i la seua Cort es van dirigir a la Sala Canal, on s'estava celebrant l'Exaltació de Noelia Marco Adam, Fallera Major Infantil, i Nerea Pascual Cuñat, Fallera Major, de la Falla Barri Beteró. Noelia, acompanyada pel seu cosí i President, Alvaro Matas Adam, va rebre la seua banda de Fallera Major, un dels moments més especials del seu regnat. Una dada curiosa d'aquesta parella de cosins, és que són nebots de Bernardo Adam Ferrero, el compositor de la Suite Fallera Major. També va ser un moment molt emotiu per a la Fallera Major, Nerea Pascual, que al costat del President de la Comissió Julián Carabantes, va gaudir del que, sens dubte, serà un dels dies més feliços de la seua vida.
 
Una altra de les Comissions que va celebrar la seua Exaltació va ser la Falla Peu de la Creu. Era el dia de la xicoteta Claudia Navarro Martín. El seu President Javier Navarro Martín, i la Presidenta de la Comissió, Yolanda Alarcón Medina, van estar acompanyant a Claudia en tot moment. També van voler compartir aquest dia amb Claudia, Sofia i la seua Cort d'Honor, les qui van poder donar-li l'enhorabona en persona i compartir amb ella una estoneta del matí.
 
El matí va acabar amb l'Exaltació d'Ana Sánchez Martínez, Fallera Major Infantil de la Falla Convent Jerusalem – Matemàtic Marzal. Ana i Pablo Gónzalez, President Infantil, nerviosos però feliços, van viure cada moment de l'Exaltació amb el somriure posat. També van acudir Sofia i la seua Cort per a compartir al costat d'ells aqueix moment tan especial, i tots van poder gaudir, posteriorment, d'un divertit menjar.
 
El diumenge va concloure amb l'Exaltació de la Fallera Major Infantil de la Falla Carrera de Sant Lluís – Avinguda Doctor Waksman, Mar Tárrega Piquer, que també va rebre la seua banda de Fallera Major. Pablo López, el President Infantil, la va acompanyar en tot moment i va compartir amb ella la felicitat i la il·lusió d'este dia tan especial. Tots dos, rebrien en l'escenari a Sofia Soler i a la seua Cort d'Honor, que tampoc van voler faltar en aquest dia tan important per a Mar i Pablo.
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte