• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

Ballant al ritme de la mascletà

La companyia de dansa Susan Renau ha pres com a inspiració la ciutat de València fent així un merescut homenatge als fallers i també a tots els valencians. El ball i el joc de llums han sigut els protagonistes de l'inici de l'espectacle i la música de la dolçaina, ha impactat al públic al que han sorprès tocant en directe per tot el pati de butaques.
 
I amb l'emoció a flor de pell, l'escenari s'ha tornat a omplir de música en directe després de la projecció d'un audiovisual on no ha faltat cap element de la festa per a acabar formant la paraula VALÈNCIA.
 
Els ballarins, els músics de la colla del pont, les veus i els actors d'aquest gran espectacle, valencians i també fallers, han mostrat la seua satisfacció de poder honrar amb el seu art a la seua ciutat i als representants de la seua festa emblemàtica.
 
Però el moment que més ha cridat l'atenció a tot el públic ha sigut el ball de la mascletá. Els ballarins, al ritme del so de la pirotècnia, creant un ambient que combinava la màgia de la pólvora amb l'exhibició artística.
 
Cal destacar que la companyia de dansa Susana Renau va nàixer en 2002, juntament amb la seua Escola de Dansa i des de llavors una de les seues especialitats ha sigut amenitzar amb els seus espectacles tot tipus d'esdeveniments fallers, ja que l'esperit del valencià impregna la seua trajectòria. Una trajectòria l'apogeu de la qual ho trobem en Balansiya, tota una exhibició artística per a honrar a València, la seua Fallera Major i a tots els fallers i valencians.
 
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte