• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Alicia i la seua Cort d'Honor rumb al Palau de la Música

Alicia i la seua Cort d'Honor rumb al Palau de la Música

La Fallera Major de València i la seua Cort d'Honor han començat a viure els moments previs a l'Exaltació a casa d'Alicia Moreno, des d'on s'han dirigit a l'Ajuntament de València, on ja les esperaven els clàssics cotxes de l'Antigor. 
 
L'eixida oficial de la Fallera Major de València les porta des de l'Ajuntament, directes al Palau de la Música. Però abans, la Cort d'Honor s'ha reunit a casa d'Alicia, on els fallers de la seua comissió, els seus familiars, amics i curiosos esperaven per a veure-la i descobrir el secret millor guardat de la nit: el blau imperi del seu espolí de Fallera Major de València de Vivés i Marí. Aquest ha sigut un dels moments més íntims per a Alicia, que ha anat des del pati de la seua casa, fins al seu cotxe envoltada de l'afecte de tots els que l'esperaven.
 
La següent parada ha sigut l'Ajuntament de València, on ja les estaven els cotxes de l'Antigor, un clàssic que no falta en les exaltacions. Allí Alicia ha tingut el primer contacte amb l'Alcalde de València, Joan Ribó, i el seu mantenedir, Antonio Ariño, amb els quals ha pujat en el Rolls Royce 25/30 del 1938 triat per a l'ocasió que els ha portat directes al Palau de la Música.
 
Però abans que fera la seua arribada la Fallera Major de València, han arribat al Palau les components de la Cort d'Honor que, per parelles, han baixat un Ford A Calmen. Any 1930, un Pontiac Limousine. Any 1933, Renault Vivasport. Any 1935, un Mercedes Benz 220 Saloon. Any 1953 i un Bentley 4 ¼. Any 1936.
 
Després de l'arribada de tota la Cort d'Honor, que ja esperava formant un passadís a l'entrada del Palau de la Música, ha fet la seua entrada Alicia, que acompanyada per la música de tabals i dolçaines, ha començat a viure els primers moments de l'Exaltació acompanyada de tota la seua Cort d'Honor. 
 
Però abans que les protagonistes de la nit feren la seua entrada, l'arribada d'Estefanía López i María Donderis, Falleres Majors de València 2015, ha sigut un moment clau. El públic congregat en la porta del Palau les ha rebut amb una gran ovació, igual que ha ocorregut amb l'arribada de la Cort d'Honor Infantil, que arribava amb molts nervis, però sobretot amb l'emoció pròpia de viure el mateix acte del que demà elles seran les protagonistes. La Cort d'Honor Infantil 2016, ha assistit al Palau amb el segon vestit oficial i l'última a fer la seua entrada ha segut la Fallera Major Infantil de València, Sofia Soler, que ha captivat a tots els assistents que esperaven l'arribada de les màximes representants de la festa.
 
Tampoc s'han volgut perdre una de les grans cites de les Falles de València la Bellea del Foc d'Alacant, Carmen Caballero, i la Reina de les festes de Castelló, Carolina Tárrega, que han sigut unes de les primeres a desfilar davant el públic del Palau. Finalment, les autoritats, un any més també han volgut estar amb Alicia i la seua Cort d'Honor. Ha assistit l'alcalde de València, Joan Ribó, la Vicepresidenta de la Generalitat València, Mónica Oltra, i el conseller d'Educació, Vicent Marzá.


Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte