• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

Bandes i joies per a la Cort d'Honor

Llums apagades. Silenci i màxima expectació. El Palau es prepara per a un dels moments més solemnes del calendari fallero. La veu de Rafael Martí s'ha convertit en un símbol de l'exaltació. Nomenades una a una han desfilat fins a l'escenari per a rebre la banda que les acredita, per fi, com a components de la Cort d'Honor de la Fallera Major de València. Emma Martínez Guimerá. Ella ha sigut la primera a notar la calor del públic del Palau en la seua pujada a l'escenari, on l'esperava el President de Junta Central Fallera, Pere Fuset, que per primera vegada ha imposat la banda a les nostres màximes representants.  

Emma Martínez Guimerá és de la de Falla Sant Antoni, del Sector Quart de Poblet-Xirivella. Aquesta jove, dependenta de 26 anys ha aconseguit captar l'atenció de tot el públic, desfilant al compàs de la Suite Cort d'Honor.
 
Beatriz Díaz Minguet pertany a la Falla Plaça la Mercé i és del Sector La Seu-La Xerea-El Mercat. La component més jove de la Cort d'Honor, amb sol 18 anys, combinarà els seus estudis amb una tasca de molta responsabilitat: representar al món faller.
 
Tamara Delgado Valdés és fallera de la comissió Falla Bisbe Jaime Pérez-Luis Oliag, del Sector Quatre Carreres. Emocionada ha desfilat fins al centre de l'escenari on,després de la imposició de la seua banda, ha rebut l'ovació de tot el pati de butaques. Té 27 anys i és psicòloga.
 
Alba Molins Latorre pertany a la Falla Antonio Molle-Gregorio Gea, del Sector Mislata. Als seus 23 anys combinarà la seua preparació d'oposicions a Notàries i Registres amb la representació de les Falles i de tots els valencians.
 
Paqui Castelló Lerma és fallera de la comissió Mossen Josep-Conca, de Pinedo, del Sector Poblats al Sud. Té 21 anys i com moltes de les seues companyes és estudiant de Dret. Ha aconseguit emocionar-nos a tots res més fer entrada en el Palau.
 
Almudena Reig Benavente és fallera de la Falla Nord-Dr. Zamenhoff i del sector Botànic-La Petxina. Amb sol 21 anys, també estudia Dret, i, al costat de les seues companyes està preparada per a viure un any inoblidable
 
María Bernabeu Doménech ja va viure el 2015 al costat d'Alicia Moreno i enguany l'acompanyarà des de la seua Cort d'Honor. Fallera de la comissió Barraca-Espadán del Sector Malvarrosa-Cabanyal-Beteró, té 27 anys i és administrativa.
 
Begoña Corts Barberá pertany a la Falla Espartero-G.V. Ramón y Cajal, del Sector La Roqueta-Arrancapins. Amb sols 22 anys ja ha guardat en la seua memòria un moment que serà difícil d'oblidar.
 
Iris Alonso Sevilla de la Falla Arxiduc Carles-Xiva, del Sector Patraix, té 23 anys i és coordinadora de màrqueting i comunicació. 
 
Pepa Esbrí Mateu de la Falla La Vall d'Albaida-Canal de Navarrés (Els Somnis) la comissió de la qual pertany al Sector Campanar. Té 21 anys i és estudiant de Dret i ADE.
 
Andrea Frasquet Argüello de la Falla Exposició-Micer Mascó -Arévalo Baca, Sector Pla del Reial-Benimaclet, té 20 anys i és estudiant de Farmàcia i Nutrició.
 
Ainhoa Rivera Teulades de la Falla Dr. Peset Alexandre-En Guillem Ferrer que pertany al Sector Saïdia, té 20 anys i és estudiant de Dret.
 
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte