• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Alicia Moreno ens conta com va viure la seua Exaltació

No han passat més de 48 hores des que l'Alcalde de València, Joan Ribó, li va imposar la banda de Fallera Major de València a Alicia Moreno i en la veu encara podem notar cadascuna de les emocions viscudes durant dues nits irrepetibles. Tots vam viure amb intensitat el moment en el qual feia la seua entrada al Palau de la Música travessant un corredor format per totes les seues companyes de la seua Cort d'Honor, o quan la Suite Fallera Major de València va tornar a sonar un any més en la Sala Iturbi, però per a reviure un dels moments més especials per a Alicia hem de tornar a la vesprada del divendres. A la seua casa, al seu barri, al lloc on tot va començar. 
 
"Un dels moments més especials que vaig viure durant el cap de setmana va ocórrer a casa, quan Carmen Asins va acabar de vestir-me, va entrar el meu pare en l'habitació i vaig veure les seues llàgrimes d'emoció". Per a Alicia és clar que mai oblidarà els moments previs a la exaltació en la seua casa, amb la seua família i els seus amics, i, sobretot, quan va baixar al seu portal on li esperava el cotxe oficial i, com ella mateix compta, estava el carrer ple de gent del barri, coneguts i fallers que li van transmetre tot la seua calor.
 
Però si parlem de records que guardar per sempre, ens hem de centrar en el Palau de la Música, de nou en la Sala Iturbi. Després de l'espectacle, viscut amb un poc de nervis i ganes que arribe el gran moment, i després de veure desfilar a cadascuna de les components de la Cort d'Honor, tornava a omplir el Palau de la Música una veu màgica que, un any més, demanava que tots rendírem honor i pleitesia a la Fallera Major de València. Són les emocions viscudes amb el primer pas donat per la passarel·la del Palau de la Música, just quan ho marca la música, el moment que sempre recordarà Alicia. "Entrar en la sala i veure la il·lusió amb la qual mira el públic i tot el que et transmet la gent que està en peus veient-te passar és un sentiment inexplicable", explica Alicia emocionada.
 
I finalment el moment més solemne, la imposició de la banda de Fallera Major de València. Encara que Alicia confessa que no recorda exactament el que li va dir l'alcalde en mostrar-li la banda, com ella mateixa diu, els nervis a voltes poden jugar una mala passada, pot reviure perfectament cada detall del moment en el qual, ja amb la seua banda, va fer un pas al capdavant i va rebre el aplaudiment emocionat de tot el públic que estava allí per a veure-la ja com a Fallera Major de València 2016.
 
L'endemà la història es repetia i aquesta vegada la protagonista era Sofia, la Fallera Major Infantil de València. Alicia va poder compartir cadascuna de les sensacions viscudes el divendres amb Sofia i al costat d'ella, disfrutar d'un dels moments més especials del cap de setmana i probablement dels menys coneguts. Les Falleres Majors de València, Alicia i Sofia, acompanyades de les seues Corts d'Honor  van fer una ofrena a la Mare de Déu en la Basílica de la Verge i van poder compartir un moment únic que solament viuen les Falleres Majors de València. Pujar al camarín de la Verge per a finalitzar un cap de setmana inoblidable.
 
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte