• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • El Museu Príncep Felipe ja està preparat per a l'Exposició del Ninot 2016.

El Museu Príncep Felipe ja està preparat per a l'Exposició del Ninot 2016.

Han sigut tres dies d'arribades d'artistes i ninots, de retocs i últimes pinzellades. Tres dies per al lliurament de ninots que ompliran les diferents categories entre majors i infantils i que seran mostra del que podrem gaudir en carrers i places durant el mes de març.
 
Cal destacar la labor de les delegacions d'Infantils i Festejos, i dels seus responsables, que han cuidat l'arribada, organització i distribució de cada ninot durant estos  tres dies perquè tots ocupen un lloc en el qual lluïsquen en tota la seua esplendor.
 
El "photocall" ha rebut als vertaders protagonistes, artistes i ninots, centrant en ells tota l'atenció del momento.en aquest últim dia de lliurament, més de 200 comissions han portat els seus candidats a ser indultats. Paco Torres, per a les comissions de Sant Vicent -Periodista Azzati i Arquebisbe Olaechea-Sant Marcelino, i els germans Santaeulalia per a les comissions de Convent de Jerusalem-Matemàtic Marzal i L'Antiga de Campanar han sigut alguns dels encarregats de tancar aquest lliurament que, per primera vegada, se celebrarà en la Ciutat de les Arts i les Ciències.
 
Queden solament unes hores per a poder descobrir tots els candidats a ser indultats i salvats del foc. Més clàssic o una proposta més innovadora, tots els estils possibles són usats amb la finalitat de ser el ninot més vistós, alhora que cerquen la descaradura, enginy i gràcia propi de la nostra festa. Queden solament unes hores, també, per a gaudir de totes les activitats previstes per a aquest gran esdeveniment faller i per a descobrir una la Sala de Arquerias preparada al detall perquè aquesta mostra aconseguisca el nivell de qualitat propi de l'Exposició del Ninot 2016 i les peces de museo que en ella trobarem, els millors ninots de cada falla.
 
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte