• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

Exaltació Falleres Majors de Xàtiva

El Gran Teatre de Xàtiva va acollir una de les cites més esperades per al col·lectiu faller de la localitat. Coordinada per la Junta Local, els fallers de Xàtiva van celebrar, diumenge passat, l'exaltació de les seues falleres majors.
 
En esta localitat, que compta amb 19 comissions, les màximes representants de la festa estan acompanyades per dames. Una altra peculiaritat és que els xiquets també són els protagonistes amb la figura del president infantil de la població. 
 
Per a les falles 2016 han sigut presentats i exaltats la senyoreta Adriana Pérez Ramírez com a Fallera Major i Olivia Cabezón Conca com a Fallera Major Infantil. El president, Jesús Gonzalez Sarion acompanyarà a Adriana i Olivia i a les seues dames d'honor, que  2016 serán: Mireia Ferrero Ballester, Alba Sanz Garcia, Paqui Remon Càceres, Rosa Tormo Lorente i les xiquetes Laura Carmona Lluch, Marta Díaz Martínez, Carolina Castello Gosalvez i Carla Boluda Bonora
 
El President Infantil Oficial és Adrià López Martínez, i els substituts que ajudaran a Adrià,  els xiquets Alejandro Ballester Sala, Jordi Gisbert Perales, Christian Llopis Pérez i José Escudero Gramatge.
 
Tant el President de la Junta Local, Jesús González, com l'alcalde Roger Cerdà, gaudiren d'una jornada inoblidable on va destacar com a mantenidora la Fallera Major Infantil de València 2014, Claudia Villodre.
 
Les Falleres Majors de València, Alicia Moreno i Sofía Soler, no van dubtar a acompanyar a tots els fallers de Xàtiva, en un dia tan especial, a un cap de semana, on per primera vegada, lluïen les seues bandes que havien rebut al Palau.
 
Les ciutats de Castelló i Alacant també van estar representades, de la mà deles Regines Carolina Tárrega i Lola Marco i les dames alicantines Yaiza Heras i Paula Vázquez.
 
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte