• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Amb l'obertura de portes s'encenen les llums en la Fonteta

Amb l'obertura de portes s'encenen les llums en la Fonteta

Els primers espectadors ocupen els seus seients, però aconseguir els millors llocs no ha sigut res fàcil. Des de passades les 4 de la vesprada els fallers i familiars de les preseleccionades feien cua a les portes que donen accés al recinte. Arribada l'hora d'obertura de les portes, tots han entrat ràpidament per a aconseguir el seu objectiu: trobar el millor lloc per a les seues pancartes.

 

Però l'espera perquè comence l'espectacle no serà llarga. Fins a l'hora d'inici de l'acte, a les 9 de la nit, la música i la llum seran els protagonistes i la manera de combatre els nervis, serà sumar-se a la festa de la mà del Dj Dani Pastor.

Per a tots aquells que no tenen entrada o que, per algun motiu, voleu viure-ho des de casa, us convidem a seguir-ho a través de la nostra web. El senyal està disponible per a tot el planeta, així que no teniu excusa. A més, podeu comentar tot l'acte minut a minut a través de Twitter, Facebook i Instagram. Podeu explicar-nos com esteu vivint els minuts previs i tota la gala, però no oblideu utilitzar el hashtag #elecció2016.

Hui les comissions vénen equipades amb globus, pancartes, samarretes, lletres amb els noms de les seues candidates... Però per si faltara alguna cosa més, en diferents entrades del recinte els assistents podran trobar, per primera vegada, una paraeta amn merchandising amb accessoris fallers.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h