• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

El 2015 assaja la seua gran despedida en la Fonteta

Les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor assagen perquè tot isca perfecte el dia 26 de setembre, una nit també molt especial per a elles, ja que es despediran del món faller.

 

La nit de la Fontenta és una nit molt intensa per a totes les candidates preseleccionades per a formar part de la Cort d'Honor del 2016, però també ho serà per a María Donderis i Estefanía López que aquesta nit agrairan, micro en mà, tot l'afecte que els ha brindat el món faller en cada acte al que han assistit.

María i Estefanía, acompanyades de la seua Cort d'Honor, han visitat la Fonteta, aquesta vegada ja no com a candidates com l'any passat, si no per a assajar un de les seues desfilades més emocionants i multitudinaries. Cadascuna de les components de la Cort d'Honor desfilaran en un escenari que, sens dubte, els portarà molt bons records i, finalment, les nostres màximes representants tindran la responsabilitat i el privilegi de parlar front al públic. Aquest discurs, com el de la Crida, és un dels més esperats de l'any.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h