• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Estefanía i María acomiaden el 2015 davant el món faller

Estefanía i María acomiaden el 2015 davant el món faller

Després de l'espectacular inici del la gala, marcat per les llums i l'espectacularitat de l'aparició de les candidates en l'escenari, les Falleres Majors de València, Estefanía López i María Donderis, acompanyades de les seues Corts d'Honor han desfilat per última vegada davant el món faller que, una vegada més, els han brindat tot el seu afecte.

 

Nomenades una a una per les seues falleres majors, cadascuna de les integrants de la Cort d'Honor han gaudit d'una passarel·la que els ha portat fins al centre de l'escenari, on han rebut amb moltíssima complicitat a les Falleres Majors de València, que han posat en peus a tots els espectadors. 

Tant María, com Estefanía no han volgut oblidar-se de cap de les persones que les han acompanyat durant el seu 2015. Les dues han aconseguit emocionar al públic, però principalment ha sigut un missatge personal que ha demostrat la unitat i la complicitat d'unes Falleres Majors i unes Corts d'Honor que, des del principi, han fet grup.

Agafades de la mà i interrompent el seu discurs per a abraçar-se, les nostres màximes representants no han volgut oblidar-se de les seues famílies, els components de Junta Central Fallera que han estat al seu costat durant tot l'exercici i, fins i tot, s'han dirigit a les preselecciones, entre les quals es troben les nostres futures representants.

Tots els detalls del discurs de la Fallera Major de València ací

Tots els detalls del discurs de la Fallera Major Infantil de València ací

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h