• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

Fuset es reuneix amb les Juntes Locals Falleres

El Centre Cultural d'Alfafar va acollir l'assemblea de tots els representants dels municipis que celebren falles més enllà del cap i casal. Presidia aquesta reunió l'alcalde d'Alfafar i President Nat de la Junta Local Fallera, Juan Ramón Adsuara.

 

La principal novetat de la trobada va ser la participació del President de Junta Central Fallera, Pere Fuset, el Secretari General, Pepe Martínez i la delegació d'Associacions Falleres de l'ens al complet, encapçalada per la seua Vicepresidenta, Merche de la Guia.

Per part de les Juntes Locals van estar presentes representants d'Alaquàs, Alboraia, Aldaia, Alfafar, Algemesí, Alginet, Almussafes, Benaguasil, Bétera, Benetusser, Benicarló, Benifaió, Borriana, Carcaixent, Carlet, Catarroja, Denia, Gandia, Pobla de Vallbona, Llíria, Massanassa, Montcada, Paiporta, Paterna, Picanya, Picassent, Sedaví, Silla, Sueca, Torrent, Torís i Xàtiva.

Després de donar la benvinguda per part de la taula es va guardar un minut de silenci per Pepe Lloret, president de la Junta Local de Gandia, i es va procedir a tractar l'ordre del dia marcat.

Sobre la taula va haver-hi interessants temes en els quals Junta Central Fallera i les Juntes Locals es van comprometre a treballar després del període estival com va ser el suport de les Juntes Locals a la candidatura de Patrimoni de la Humanitat de les Falles o la informatització dels censos de Junta Central Fallera.

Fuset va anunciar la creació d'un escrit dirigit al director de RTVE instant-li a la promoció de les Falles i la invitació a l'emissió de la Crida, les mascletaes o les cremaes. Una mesura en la qual va demanar el suport de totes les Juntes Locals presents.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte