• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

Complint amb les tradicions de la Punxà

Ha tornat a ocórrer. Un any més les flors han inundat la Ciutat de l'Artista Faller. Demà desfilaran 28 carrosses en la Batalla de Flores i hui els tallers han treballat a preu fet perquè tot estiga llest.

 

Els mestres carrocers han convidat a familiars, amics i companys de les seues comissions falleres a participar en la 'Punxà de la flor'. Un treball extremadament artesanal en el qual la minuciositat per a mantenir la composició i policromía dels dissenys de les carrosses és molt important.

En aquesta edició, només 4 carrosses participaran en la categoria Especial A. Una secció en la qual destaquen les dimensions i els volums de les carrosses. Hi ha alguns dels tallers que han arribat a utilitzar hui 550 paquets de crisantems i varis milers de margarides. Sense faltar la molsa i el guardalobo.

En els centres florals destaca l'ús de gladiolos, gerberas i roses.

Després de l'intens dia de treball, els tallers al complet han sopat a la fresca amb la satisfacció d'haver complit un any més amb aquest important esdeveniment que clausura la Fira de Julio de València: la Batalla de Flors.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte