• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Les Falleres Majors de València lliuren els premis 'La Ciència a les Falles'

Les Falleres Majors de València lliuren els premis 'La Ciència a les Falles'

Les Falleres Majors de València i el rector de la Universitat Politècnica de València presideixen l'acte de lliurament dels premis 'La Ciència a les Falles'.

El concurs 'La Ciència a les Falles' convocat durant el mes de març, celebra l'èxit de la seua I edició amb el lliurament dels corresponents premis a les comissions guanyadores. 

Este concurs i la proposta del museu forma part del programa anual de comunicació i divulgació científica de la Universitat Politécnica de València, amb l'objectiu d'apropar la ciència a la societat valenciana a través de la festa, divulgant la importància de la investigació científica per al present i futur.

Les comissions guanyadores d'esta primera edició, per una part, han rebut un estendart acreditatiu dels seus guardons i, per altra, han lliurat els seues ninots o escenes guardonades per al museu de ciència fallera de la UPV.

La Falla Creu i Mislata, ha guanyat tant el primer premi de la categoria infantil com de la major, amb una escena dedicada al Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència i amb una altra sobre els avanços de la intel·ligència artificial.

El segon premi de la categoria infantil ha sigut per a la Falla Cuba-Puerto Rico, amb una escena centrada en Nikola Tesla. El tercer per a la Falla Mestre Lope-José Carsi de Burjassot, la falla de la qual estava dedicada a l'interior del cos humà.

Per a completar el museu de ciència fallera, es comptarà amb la maqueta a escala 'Cosmogònic', proposta en la categoria major de la Falla Borull-Túria, que va guanyar el segon premi d'esta categoria.

Les nostres màximes representants, María Estela Arlandis i Marina García, han tingut l'oportunitat a més de presidir i lliurar estos premis, de dirigir-se al públic assistent per a agrair esta important proposta i posar en valor l'objectiu de la mateixa.

Fotografies: Fotofilmax (JCF)

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte