• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

Montroi celebra el seu 50 aniversari

Montroi celebra unes Falles molt especials commemorant el seu 50 aniversari.

Després de conèixer les Falles en alguns pobles de la província de València, era el torn de la localitat de Montroi on, a més, celebraven el 50 aniversari.

Un any molt especial on no han pogut faltar les Falleres Majors de València, Mª Estela Arlandis i Marina García, que han sigut convidades personalment a compartir esta jornada tan important amb el municipi i els seus fallers i falleres. 

La jornada ha començat amb la recepció de Mª Estela i Marina pels màxims representants de Montroi, amb balls regionals inclosos. Després de recórrer els carrers de la població, han visitat l'Ajuntament de Montroi, on han pogut deixar les seues paraules d'agraïment al llibre d'honor del municipi, i també han visitat el Museu Valencià de la Mel, que albergava l'exposició commemorativa del 50 aniversari.

Un recorregut per la història de les Falles de Montroi que ha posat fermall d'or amb un sopar de germanor i més balls regionals on, la Fallera Major de València, ha volgut participar ballant una jota amb els fallers i falleres.

Fotografíes: JCF (Fotofilmax)

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte