• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • València ofrena a Sant Vicent Ferrer, patró de la Comunitat Valenciana

València ofrena a Sant Vicent Ferrer, patró de la Comunitat Valenciana

Este dilluns, la ciutat de València celebra la festa en honor al patró de la Comunitat Valenciana, Sant Vicent Ferrer, i les Falleres Majors de València han participat dels actes organitzats.

Les Falleres Majors de València, María Estela Arlandis i Marina García, acompanyades pel regidor de Falles i president de Junta Central Fallera, Santiago Ballester, i l'alcaldessa de la ciutat de València, María José Catalá, entre altres membres de la corporació municipal, han participat en l'ofrena cívica al patró de la Comunitat Valenciana junt a l'Honorable Clavariessa de les Festes Vicentines, María Antonia Játiva, recorrent els carrers del centre de la ciutat, amb la corresponent visita a la casa natalicia del patró de la Comunitat i culminant a la plaça Tetuán on es va disparar una mascletà a càrrec de la Pirotecnia Vulcano. 

En esta ofrena també han participat els representants dels diferents Altars de la ciutat i de les Associacions Vicentines, junt als representants de nombroses comissions falleres de la ciutat de València, ofrenant les seues flors a Sant Vicent Ferrer.

Abans d'iniciar l'ofrena, es va celebrar la misa pontifical en honor a Sant Vicent a la Catedral, presidida per l'arquebisbe Enrique Benavent i el religiós Vicente Botella.

Per la vesprada els diferents altars va celebrar una segona processó acompanyant a les clavarieses d'anys anteriors i l'Honorable Clavariesa d'enguany. Mentrestant, durant la vesprada, a les demarcacions dels diferents altars es van fer representacions dels diferents milacres protagonitzats pel Sant. La jornada festiva va culminar amb la baixada de la imatge.

Fotografies: Fotofilmax (JCF)


Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte