• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Múrcia viu el seu dia gran amb 'El Bando de la Huerta'

La Fallera Major de València, María Estela Arlandis, ha disfrutat del dia gran de les Festes de la Primavera junt a les seues Reines.

Durant el matí, María Estela Arlandis, Fallera Major de València, ha acompanyat a les Reines de la Primavera, Isabel i Alexia, i a la resta de delegacions convidades durant la missa de l'horta en honor a la Verge de la Fuensanta a la plaça Belluga i també ha participat en la posterior processó al voltant de la catedral i els carrers de la ciutat.

Després, s'han traslladat a l'avinguda Teniente Flomesta per a sentir com els carrers de Múrcia han ressonat amb la Gran Tronaera, un espectacle pirotècnic aeri que ha fet gaudir a tot el públic assistent.

Per la vesprada, s'ha posat fi a la visita a la ciutat de Múrcia amb el tradicional i divertit 'Bando de la Huerta', María Estela Arlandis, ha disfrutat d'un dels actes més esperats de les Festes de la Primavera, l'entranyable desfilada on es donen cita tots els elements propis de l'horta murciana i del seu folklore. 

Esta desfilada del 'Bando de l'Huerta' està composta per bandes de música, gegants i cabuts, grups de danses i multitud de carrosses, les quals, any rere any, participen omplint els carrers de la ciutat de folklore, música, emoció, cultura, tradició, etc. Un acte on també estan presents els antics oficis. 

Des de Junta Central Fallera volem agrair un any més la invitació a participar i gaudir de les Festes de la Primavera. Esperem tornar el pròxim any per a continuar fent créixer les festes i tradicions germanes.

Fotografies: Fotofilmax (JCF)

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte