• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • La Fallera Major de València visita les Festes de la Primavera de Múrcia

La Fallera Major de València visita les Festes de la Primavera de Múrcia

Les Festes de la Primavera 2024, declarades d'interés turístinc internacional, es celebren enguany del 30 de març al 7 d'abril.

Amb motiu de la celebració de les Festes de la Primavera de 2024, María Estela Arlandis, Fallera Major de València, ha sigut convidada a viure junt amb les Reines de la Primavera, Isabel García i Alexia Montemayor, el programa de festejos d'enguany, gaudint entre altres del 'Bando de la Huerta' o l'Ofrena de flors a la Verge de la Fuensanta.

La jornada festiva a Múrcia ha començat amb la recepció de les delegacions convidades a l'Ajuntament de Múrcia, on l'alcalde de la ciutat, José Ballesta, el president de la Federació de Peñas Huertanas, Juan García Serrano, i les seues Reines, Isabel García i Alexia Montemayor, han exercit d'amfitrions i amfitriones. Així, la Fallera Major de València, María Estela Arlandis, ha presenciat també la lectura del Bàndol anunciador a càrrec d'Emilio Soler.

Per la vesprada, ha participat en l'Ofrena de flors a la Verge de la Fuensanta, patrona de la ciutat de Múrcia. María Estela ha acompanyat a les seues Reines ofrenant també el seu ram i demanant-li els seus desitjos.

Enguany, els murcians i les murcianes han decidit vestir a la Fuensanta amb el mant que València li va regalar en 1958 en agraïment per l'ajuda rebuda durant la Riuà de l'any anterior. Es tracta d'un mant blau brodat en or dels germans Burillo. Amb aquest gest han volgut fer un homenatge en record a les víctimes de l'incendi de Campanar, com a senyal de suport a tots els valencians i les valencianes.

Al finalitzar l'Ofrena, s'ha celebrat el festival 'La tradición a través de las cuadrillas y las hermandades', una mostra del folklore i cultura murciana que ha pogut gaudir com a espectadora de luxe la nostra Fallera Major de València, María Estela Arlandis.

Per a concloure la jornada s'ha disparat un castell de focs artificials sobre el riu Segura.

Fotografies: Fotofilmax (JCF)

 

 

 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte