• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

Ofrena floral i missa en honor a Sant Josep

L'ofrena de flors inicia els actes dedicats a Sant Josep, patró de la nostra festa.

Com és tradició, el 19 de març, dia gran de les festes falleres ha començat per a les Falleres Majors de València, Mª Estela Arlandis i Marina Garcia, i les seues Corts d'Honor, amb l'homenatge al seu patró Sant Josep en el pont que porta el seu nom.

Així, les màximes representants han presidit, al costat de les Falleres Majors i presidents de la Falla Dr. Olóriz-Arquebisbe Fabián i Fuero, Raquel Bayarri Almenar, Adela Isabel Berenguer Fabregat, Aitor Zarzoso Alepuz i Pablo Egea Rausell, aquest acte tan significatiu que organitza la comissió de Saïdia des de l'any 1951. També ha estat present el president de Junta Central Fallera, Santiago Ballester i la seua directiva.

Tant Marina com María Estela han oferit els seus rams, a més
de dipositar una corona de llorer als peus de Sant Josep.

En acabar l'acte, les Falleres Majors de València i les seues Corts d’Honor han anat en passacarrer fins a la Catedral de València, on han assistit a la missa solemne en honor a Saant Josep, que cada any organitza Junta Central Fallera en col·laboració amb el Gremi d'Artistes Fusters amb motiu de la festivitat.

La missa l'ha oficiada el cardenal arquebisbe de València, Enrique Benavent, i tant Marina, com María Estela i algunes components de les Corts d'Honor, han realitzat algunes lectures i peticions.

 Fotografies: Fotofilmax y Victor Gutiérrez

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte