• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • María Estela Arlandis i la seua Cort d'Honor posen el fermall d'or a l'Ofrena de les Falles 2024

María Estela Arlandis i la seua Cort d'Honor posen el fermall d'or a l'Ofrena de les Falles 2024

L'especial últim torn de l'Ofrena ha sigut el de la Fallera Major de València, María Estela Arlandis, i la seua Cort d'Honor.

Milers de fallers i falleres, amants de la nostra festa han arribat amb emoció i devoció a la Plaça de la Mare de Déu per ofrenar els seus rams i demanar els seus desitjos. Rams que confeccionen el mant de la Mare de Déu, enguany dedicat a la portal dels Apòstols que es troba en la mateixa plaça.

Tots els fallers i falleres que han participat en l'ofrena han sigut rebuts entre aplaudiments i, especialment les màximes representants del món faller, que es mostraven més que emocionades en un dels dies més importants en el calendari festiu.

Així, la Fallera Major de València, María Estela Arlandis, i la seua Cort d'Honor han fent l'entrada a la plaça plenes d'emoció. Emoció que hem pogut contemplar a través dels seus ulls i somriures.

Com es tradició, abans que la Fallera Major de València i la seua Cort d'Honor entraren a la plaça, van entrar les representants de les cases regionals, seguits de les Juntes Locals falleres i de la comissió de María Estela Arlandis, la falla Bisbe Jaume Pérez-Luis Oliag.

També les cinc últimes Falleres Majors de València: Rocío Gil (2018), Marina Civera (2019), Consuelo Llobell (2020-2021), Carmen Martín (2022) i Laura Mengó (2023). També les van acompanyar les representants de les festes d'Alacant, Castelló, Múrcia i Burgos, a més de diferents membres de Junta Central Fallera i la directiva d'enguany encapçalada pel president, Santiago Ballester.

Després de l'emotiu moment a la plaça, les portes de la Basílica de la Mare de Déu dels Desemparats s'obrien per a rebre a totes elles. Dins, María Estela Arlandis, va pronunciar unes paraules dedicades a totes i tots els fallers i falleres.

"Concedix, Mare, al món faller i a la nostra ciutat de València llaços de fraternintat i amor perquè sapiem conviure i buscar el bé comú"

Al finalitzar la tradicional Ofrena de flors a la Basílica, va arribar l'emotiu moment d'escoltar l'Himne de la Comunitat Valenciana interpretat per la Banda Municipal als peus del cadafal de la Verge dels Desemperats.

Fotografies: Fotofilmax (JCF)

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte