• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Mestre Gozalbo-Comte d'Altea atorga els seus 'Herois Fallers'

Mestre Gozalbo-Comte d'Altea atorga els seus 'Herois Fallers'

Santi Andreu, Toni González, María Amparo Martí, Ferran Martínez i José Manuel Polit, premiats en esta desena edició.

Mestre Gozalbo ha celebrat la desena edició els premis 'Herois Fallers' que tracten de reconéixer la labor i esforç que persones anònimes fan per la festa de les Falles. Estes persones que, des de diferents àmbits, dediquen la seua vida a la festa, sense buscar reconeixements i, normalment, treballant en l'ombra, són el que la falla de Gran Via ha batejat com a Heroi Faller. Gent anònima, treballadora, lluitadora, incansable que està sempre a la disposició de la festa, per i per a ella.

A l'acte van acudir nombroses personalitats, entre elles, la Fallera Major de València, María Estela Arlandis, acompanyada de la seua Cort d'Honor, el president de JCF, Santiago Ballester, el regidor i diputat, Juan Carlos Caballero, el President de la Interagrupació i de l'Agrupació Gran Via, Fernando Manjón, i diversos components de la directiva de Junta Central Fallera.

Diferents fallers de Mestre Gozalbo van ser els encarregats de donar lectura a les commovedores històries que revelaven el nom dels premiats, els quals van ser triats entre nombrosos nominats pel jurat, el qual estava format per Miguel Pons, Manuel Ándrés Zarapico, Ángel Romero, Nico Garcés, José Manuel Acosta, Boro Peiró, Miguel Angel Pérez, José Luis Moreno i Miguel Prim.

En esta edició, el primer premi de la nit ha recaigut en Santiago Andreu Baixauli, president durant molts anys de Félix Pizcueta – Ciril Amorós, directiu de l'Agrupació Gran Via i membre de la delegació de protocol de JCF, sempre a la disposició de totes i tots i sobretot, una persona superlativa.

El segon guardonat ha sigut Toni González Puentes, l'ànima de San Isidro, impulsor de nombroses activitats i una persona la capacitat d'execució de la qual no té fi. Un home de teatre i gran amant de la nostra festa.

La següent premiada de la nit ha sigut María Amparo Martí Beneito, fallera de Joaquim Costa – Borriana i membre de la delegació de mitjans de comunicació, xarxes socials i web de Junta Central Fallera. Tot i la seua jove edat, ha demostrat com ningú el seu amor i passió per les Falles, ningú com ella per a superar els obstacles i promoure la il·lusió i el sentiment faller. Pura falla.

L'últim guardó ha recaigut en Ferran Martínez Gómez, gran faller, convençut i promotor de la unió de les falles de la comunitat. Les Falles són el motor que li mou i li donen alé per a superar-se cada dia un poc més.

Una vegada atorgats estos reconeixements, ha sigut el torn del Premi Extraordinari que la comissió atorga cada any a un dels seus fallers. Jose Manuel Polit Zuazo, durant 18 anys va presidir la comissió que li atorga el premi, va lluitar cara a cara contra la COVID i la vida li va donar una merescuda segona oportunitat. Gràcies a la seua presidència, la Falla Mestre Gozalbo – Comte d'Altea es va convertir en la falla que és hui i així li ho han reconegut hui els seus fallers i falleres.

Per a finalitzar l'acte es va realitzar la foto final de família amb tots els premiats, els representants de la comissió i la Fallera Major de València, Maria Estela Arlandis.

Fotografies: Fotofilmax (JCF)

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte