• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Mascletà 9 de març: Tamarit

Pirotècnia Tamarit dispara “L’Esclafit”, la novena mascletà de les Falles 2024

A les 14.00 ha donat principi la novena mascletà de les Falles 2024 després de l'aclamat “Senyor pirotècnic, pot començar la mascletà” de les nostres Falleres Majors de València.

Els colors verd i taronja han sigut els protagonistes d'este tret de 200 quilos de pólvora. El verd per la Capitalitat Verda Europea de la nostra ciutat; el taronja pel simbolisme que representa per als valencians.

Un inici de traca valenciana ha donat pas a una seqüència de trons terrestres acompanyats amb un aeri de volcans de fum verd i taronja. Després han arribat els trons, xiulets, crossettes de color i trons d'avís que han anat augmentant el ritme fins a enllaçar amb el cos de la mascletà, que ha comptat amb cinc fases de trons terrestres, que s'han anat incrementant en ritme i potència. Les cinc fases han estat acompanyades amb efectes de color, trons aeris i efectes sonors al voltant la plaça.

El terratrémol final ha estat dividit en dos parts: una terrestre composta per quatre fases i una segona part aèria composta per tres fases.

Com a colofó a l'esclafit de color, una seqüència de trons digitals terrestres a gran velocitat han recorregut tota la plaça i, finalment, han conduït a un colp final de trons aeris.

Fotografies: Fotofilmax (JCF)


Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte