• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

Mascletà 6 de març: Pirotècnia Pibierzo

La Plaça de l'Ajuntament rep a Pirotècnia Pibierzo en la sexta mascletà de les Falles 2024

Per a la sexta Mascletà de les Falles de 2024, Pirotècnia Pibierzo ha portat un espectacle de 126 quilos de pólvora amb els quals la Plaça de l'Ajuntament ha vibrat un any més, i ja són 9 els que l'empresa lleonesa acudix a la seua cita per a fer-nos gaudir de la pirotècnia. En esta ocasió, el seu responsable Pedro Fernández, ha volgut retre homenatge a València amb dos cortines de fum amb els colors de la Senyera.

En la jornada de hui, el balcó de l'Ajuntament ha comptat amb nous convidats. En l'àmbit polític, han estat convidats el Ministre de Política Territorial, Ángel Víctor Torres; la Delegada del Govern, Pilar Bernabe; el Secretari d'Estat, Acardi España; i el Conseller d'Agricultura, Jose Luis Aguirre.

Del món de l'esport, hui han presenciat la Mascletà, entre altres, la Presidenta de la Real Federació Espanyola de Bàsquet, Elisa Aguila, el Director General d'Esports de la Generalitat Valenciana, Luis Cervera i l'equip masculí i femení del Llevant UD

En l'àmbit cultural, han gaudit de la mascletà el mag Blas acompanyat de María Ángeles Fayos del Teatre Olympia; i també ha volgut ser present hui el President de Casa Caridad, Luis Miralles.

Finalment, han pogut ser presents al costat de les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor, els representants de nombroses comissions i Juntes Locals, entre elles, la Falla Manuel de Falla-Tamarindos, la comissió de la Fallera Major Infantil de València

Fotografies: Fotofilmax (JCF)

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte