• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

Lola Marco ja regna a Castelló

Un any més les Falles han estat representades en l'acte més solemne de les festes de Castelló, la Galania de les seues Regines. La Fallera Major Infantil de València, Claudia Soler, ha assistit divendres passat al Palau de la Festa a acompanyar a la seua Reina Infantil, Lola Marco. En aquest acte també va estar present la Bellea del Foc Infantil, Daniela Guzzardo, els representants de totes les gaiates de la ciutat i l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, acompanyada de representants del govern municipal.
 
L'espectacle de llums i globus 'Estavelles Fugaços' va ser l'avantsala a la nit més màgica per a la Reina Infantil, Lola Marco, la setmana en la qual per fi comença el compte arrere per a la Magdalena 2016. Abans que arribara el moment de Lola, van desfilar les 19 Marines Infantils i Presidents Infantils de totes les gaiates de Castelló para, després, donar pas a les Dames de la Ciutat: Ana Escudero, María Collados, Berta Montañés, Esther Renau, Balma Alonso i María Villach.
 
Arribat aqueix moment, l'acte, conduït per la xiqueta Carla Collazos, Reina Infantil de les Festes de 2012, va arribar al punt més esperat. La dansa 'La Llum del Firmament' va donar pas a la Reina de les festes perqué l'escenari s'omplirà amb la llum de l'estel que més brillarà enguany a Castelló. Tots els assistents es van posar en peus per a rebre a la xiqueta Lola Marco que, emocionada, va voler transmetre tot el seu afecte al públic amb el seu etern somriure.
 
Ja amb Lola en el seu tron, van desfilar la Fallera Major Infantil de València, Sofia Soler i la Bellea del Foc Infantil, així com les representants de diferents festes de la Comunitat Valenciana. Després de les ofrenes i d'escoltar l'himne oficial de la Comunitat Valenciana, Castelló va posar punt i final a una de les seues nits més intenses i esperades.
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte