• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Més de 24000 persones han visitat l'Exposició del Ninot

Més de 24000 persones han visitat l'Exposició del Ninot

Més de 24.000 persones han visitat l'Exposició del Ninot en el Museu dels Ciències Príncep Felip, en la Ciutat dels Arts i els Ciències des de la seua inauguració el passat 5 de febrer.
Davant aquestes xifres, el secretari autonòmic de Turisme i president del complex, Francesc Colomer, ha mostrat la seua satisfacció per l'acolliment d'esta iniciativa que ens està permetent ampliar el nostre atractiu i, sobretot, donar-nos a conèixer més entre els ciutadans.
 
Per açò, ha mostrat el seu convenciment que esta no serà l'última vegada que afegirem a la nostra programació un esdeveniment d'este tipus, perquè el nostre objectiu és alçar la reputació d'esta icona de la ciutat de València i de la Comunitat Valenciana i tornar a situar-ho com a referent d'avantguarda i modernitat, que en este cas s'ha sabut conjugar a la perfecció amb la nostra tradició i festes, que són els nostres vertaders grans esdeveniments'.
 
La mostra podrà visitar-se fins al 15 de març, de dilluns a dijous de 10 a 20 hores i divendres, dissabte i diumenge, de 10 a 21 hores. L'entrada és de 3 euros adult i 1,5 euros per a xiquets de 4 a 12 anys, majors de 65 anys i socis del Club Ciutat dels Arts i els Ciències. També els grups d'adults de més de 20 persones disposen d'una tarifa especial de 2 euros per persona. També recorda que pots visitar l'exposició al costat de la teua comissió fallera (si està censada en JCF) seguint estos tràmits.
 
A més, presentant l'entrada de la Exposició del Ninot en taquilles del Museu dels Ciències o del Hemisfèric, els visitants es poden beneficiar d'una 10 per cent de descompte en tots dos recintes.
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte