• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Galiana es reuneix amb representants de la Federació de Falles de secció especial i de la Federació de Falles 1ªA

Galiana es reuneix amb representants de la Federació de Falles de secció especial i de la Federació de Falles 1ªA

El regidor de Cultura Festiva i president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, s’ha reunit durant estos dies amb representants de la Federació de Falles de Secció Especial i de la Federació de Falles 1ªA.

Els d'esta última li han presentat les activitats que l’entitat està organitzant per als dies 16 i 18 d’octubre, en espais grans i a l'aire lliure tenint en compte les recomanacions i mesures de seguretat decretades per les autoritats sanitàries.

L’edil ha manifestat que “encara que tot està en funció de l'evolució de la pandèmia, és important que el món faller no estiga parat, això, sí, sempre respectant les mesures de seguretat a causa de la COVID-19”.

Per altra banda, els representants de la Federació de Falles de la Secció Especial han plantejat programar l'activitat ‘Una festa per a tots’ l'últim cap de setmana de setembre a La Marina per reactivar l'activitat fallera, sempre que les condicions sanitàries ho permeten i respectant les mesures de prevenció i seguretat decretades per les autoritats.

En este sentit, Galiana ha reiterat la importància que “el món faller no estiga parat, tenint en compte en tot moment les mesures de seguretat a causa de la COVID-19”, com ara l’aforament tant en les visites com en les activitats que se celebren.

  • 0820 Galiana amb Federacio Falles 1 A
  • 0821-Reuni-Federaci-Falles-Secci-Especial-1
  • 0821-Reuni-Federaci-Falles-Secci-Especial-2

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte