• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Galiana es reuneix amb representants de la Federació de Falles d’Enginy i Gràcia

Galiana es reuneix amb representants de la Federació de Falles d’Enginy i Gràcia

Mostra el suport a la gala de lliurament dels ‘Premis Eugeni’ d’enginy i gràcia per contribuir a reactivar l'activitat fallera

El regidor de Cultura Festiva i president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, s’ha reunit este matí amb el president de la Federació de Falles d’Enginy i Gràcia (Federació E+G), Ximo Berlanga, amb qui ha parlat de la gala que l’entitat celebra anualment cada 28 de desembre per lliurar els ‘Premis Eugeni’ d’enginy i gràcia.

L’edil els ha transmés el suport per dur a terme esta iniciativa que contribuïx a reactivar l’activitat fallera.

Aquesta trobada s'emmarca dins de la ronda de reunions que està mantenint el regidor de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València i president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, amb els diferents col·lectius i representants de la festa per intercanviar opinions i alhora planificar el calendari faller, subjecte a la situació sanitària a causa de la Covid-19.

La passada setmana, Galiana es va reunir amb representants de la Federació de Falles de Secció Especial i de la Federació de Falles 1ªA. L'edil va remarcar la importància que el món faller "no estiga parat, tenint en compte en tot moment les mesures de seguretat a causa de la Covid-19”, com ara l’aforament tant en les visites com en les activitats que se celebren.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte