• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Agrupacions de gala

L'Agrupació Quatre Carreres va celebrar, el cap de setmana passat, l'exaltació de les seues falleres majors.  Este acte, marcat per l'emotivitat i germanor entre les falles, s'ha convertit en una cita obligada per a les 19 comissions.

Els play backs van ser un símbol d'unió entre diferents comissions que col·laborar  per a fer-li homenatge a les màximes representants de les seues falles.
 
Tampoc van faltar els vídeos on les falleres majors eren les protagonistes. I per a exaltar-les, van comptar amb una mantenidora de luxe, Lucía Andrés Zarapico. El president de l'Agrupació, Jaime Hernica va ser l'encarregat de lliurar la insígnia d'or a Juan Picazo, component de la Falla Federico García Lorca Oltà. Per a donar-li l'enhorabona a tots els seus fallers, la Fallera Major de València, Alicia Moreno no va dubtar a assistir a l'acte.
 
Una altra agrupació que va celebrar l'exaltació de les seues falleres majors va ser la de Mislata. Les onze comissions del municipi van vore com les seues màximes representants desfilaven en representació dels seus fallers. L'acte va estar presidit per Cristina Collado i per l'alcalde de Mislata, Carlos Fernández.

La Fallera Major de València, Alicia Moreno i la seua Cort d'Honor, es van desplaçar fins als Salons Forsañ per a acompanyar a tots els fallers de Mislata en este acte tan especial.
 
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte