• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

Campions infantils de Pilota

Diumenge passat 14 de febrer, els més xicotets van demostrar que la pilota té molt futur. La "catedral", el Trinquet de Pelayo, obria les seues portes per a acollir la Final del Trofeu Fallera Major Infantil de València; trofeu que demostra la passió que alça aquest joc entre les comissions i especialment entre els infantils; com Sofia Soler i Casas, Fallera Major Infantil de València, que va realitzar el servei d'honor amb gran soltesa, ja que també pràctica este esport.Després d'una emocionant, seria la Falla Costa i Borrás la que eixiria com a campiona, quedant la Falla Carrera Sant Luis com a subcampiona (25-0) Enhorabona!
 
Dins dels campionats organitzats per Junta Central Fallera, dijous passat 11 es va disputar el Trofeu Delegació de raspall. La final va enfrontar a la Falla Duc de Gaeta i a la Falla Guillem de Castro-Triador, sent esta última la vencedora de l'edició de 2016. Enhorabona!
 
També es van resoldre les partides que van decidir que comissions disputaran la final del Trofeu Fallera Major de Valencia. De la final diumenge que 28 de febrer en el Trinquet de Pelayo entre la Falla Mercat de Castella i la Falla Sanchis Bergón eixirà el campió d'esteTrofeu.
 
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte