• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

València es va omplir d'il·lusió

La vesprada del passat dilluns 5 de gener, la ciutat de València va rebre a Melchor, Gaspar i Baltasar. La primera a rebre als Reis Mags va ser Sofia Soler, Fallera Major Infantil de València, que, acompanyada del regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, els va esperar amb molta il·lusió en el seu primer contacte amb els xiquets valencians. Acompanyats pels patges reals, van saludar a tots els xicotets que és van gitar a rebre'ls al Port de València, i també van poder arreplegar les ultimes cartes i repartir caramels a tots ells. Esta rebuda sols va ser l'inici de la gran cavalcada de Reis que anava a inundar els cèntrics carrers de la nostra ciutat.

 

La cavalcada va recórrer els principals carrers del centre, i va tindre tres parts: la primera va fer referència al mon de la il·lusió, amb grups d'animació entre els que es trobaven astronautes i somnis d'aigua; en segon lloc, la part histórica, on van estar presents tots els personatges que protagonitzen la tradició, com la Verge i sant Josep, l'àngel de l'Anunciació o els pastors. Com a novetat, enguany va haver-hi un cor en la carrossa del naixement. Finalment, la tercera part, va ser protagonitzada pels Reis d'Orient, que van estar acompanyats per més bandes de música i per un grup de batucada. La cavalcada va incloure com principal novetat la participació de persones disfressades d'animals.

La policia local va obrir i va tancar la cavalcada, i els bombers de la ciutat van estar, en tot moment, a disposició dels Reis Mags per a repartir els seus regals. La participació del món faller va quedar reflectida en María Donderis i Estefanía López, Falleres Majors de València de 2015, que acompanyades dels seus Talls d'Honor, van disfrutar al màxim i es van contagiar de l'alegria i la il·lusió regnants dels carrers. Quan Melcior, Gaspar i Baltasar van arribar a l'Ajuntament de València, van ser rebuts a peu de carrer per l'Alcalde de València, Joan Ribo, junt amb el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, i la Fallera Major Infantil de València, Sofía Soler. Els Reis van pujar al balcó principal de l'Ajuntament, com és tradicional, en una escala de bombers des d'on van saludar tots els xiquets.

Les nostres màximes representants, Sofía Soler i Alicia Moreno, van disfrutar junt amb les seues Corts d'Honor d'un dels dies més màgics de tot l'any, i van poder demanar a les Seues Majestats, els Reis d'Orient, els seus regals a la seua arribada a l'Ajuntament, en la recepció oficial que va tindre lloc en el Saló de Cristal.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte