• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Carles Cano serà el mantenidor de Sofía Soler

Carles Cano (València, 1957).  Autor de literatura infantil i juvenil, té més de cinquanta llibres publicats en diverses llengües, a més de les peninsulars, com francés, italià, coreà, turc, portugués i anglés. També és guionista de ràdio, televisió i còmics, així com autor teatral i contacontes.

 

Com a contacontes ha participat en alguns festivals internacionals i n’ha contat en diversos països com ara Guinea Equatorial, França, Mèxic, l’Argentina, el Marroc i el Regne Unit, així com en tot l’estat espanyol.

Ha rebut diversos premis de literatura infantil, com ara el Lazarillo , el Sant Joan de Déu de l’Hospital o el Carmesina.

Llicenciat en Filologia Valenciana, ha treballat durant 20 anys com a professor d’institut. Es dedica a la poesia visual i objectual des del 2000, i ha realitzat dos exposicions individuals: “Poemes, broemes i altres artificis” (2000) i “Cartes” (2003), així com el projecte “Trueque”, una exposició intercanvi amb més de cinquanta artistes. Ha sigut inclòs també en diverses mostres col·lectives i antologies.

Ha participat com a conferenciant en diferents trobades, taules redones i jornades referides a literatura infantil i juvenil, ràdio, televisió, teatre i literatura oral.

L’any 2015 va publicar el conte “Les falles” i és autor de l’obra teatral “T’he agafat, Caputxeta”, que ja forma part del repertori teatral habitual de moltes comissions de falla infantil.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h