• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

Cap de setmana d'exaltacions prèvies al paró nadalenc

L'últim cap de setmana abans de Nadal i de l'aturada pròpia que realitzen totes les comissions ha sigut intens per a totes les falles dels diferents barris de València que han celebrat un dels actes més solemnes i amb el qual han donat el tret d'eixida a les Falles del 2016: les proclamacions de les seues Falleres Majors i les seues Corts d'Honor.

 

La Fallera Major de València, Alicia Moreno, i la seua Cort d'Honor van assistir el divendres a la nit a la Sala Canal per a disfrutar al costat dels fallers de Sant Rafael - Antón Martín d'una nit molt especial per a Patricia Mollá que per fi rebia la seua banda de Fallera Major i per a Lucia Anaya i Vicent Esquerre, Fallera Major Infantil i President Infantil, que també van ser exaltats com els màxims representants infantils de la seua falla. 

Ja el dissabte, la Fallera Major de València i la seua Cort d'Honor van tornar a la Sala Canal per a viure dues exaltacions, sens dubte, especials per a totes elles. En les dues sales de Canal se celebrava, quasi a la mateixa hora, l'Exaltació de la falla d'Alicia Moreno, de la comisió Dóctor Álvaro López - Sant Joan de Déu, i la de Mossen Conca - Pinedo, falla a la qual pertany Paqui Castelló, component de la Cort d'Honor de la Fallera Major de València.

 

Després de viure uns moments molt emotius al costat d'Alicia que tornava a la presentació de la seua comissió com a Fallera Major de València, ella i la seua Cort d'Honor es van acostar a la presentació de Mossen Conca - Pinedo, on Paqui Castelló s'acomiadava de la seua banda de Fallera Major 2015, però per al mes que ve rebre la banda que l'acreditarà com una de les màximes representants de la festa fallera. Paqui va poder agrair a la seua comissió el treball fet perquè el seu any com a Fallera Major fóra perfecte i va ser l'encarregada d'imposar-li la banda de Fallera Major 2016, Natalia Navarro. Després de l'intercanvi de bandes, la Fallera Major, Natalia Navarro, acompanyada del President Salva Castelló i de la Presidenta Empare Pérez, i la Fallera Major Infantil, Nuria Navarro, i el seu President, Máximo Mocholí van rebre a la Fallera Major de València i la seua Cort d'Honor en l'escenari.

Passades les set de la vesprada, la Fallera Major de València i la seua Cort d'Honor van assistir com convidades a l'exaltació de la Falla Nord - Doctor Zamenhof, una presentació que participa en el concurs d'exaltacions de Junta Central Fallera i que se celebrava en el Col·legi Iale. Aquesta exaltació també era molt especial per a Alicia i la seua Cort d'Honor, ja que tornaven a visitar a la comissió d'una de les components de la Cort d'Honor, en aquest cas d'Almudena Reig que, en arribar, ja estava en l'escenari com una component més de la seua comissió.

 

Tots els assistents van poder disfrutarr d'una exaltació amena i amb moltíssima emoció, sobretot en el moment en el qual la Fallera Major, Aida Piñeiro, va rebre la banda que l'acreditava com a màxima representant de la Falla del Clavell i més tard, quan la Cort d'Honor i la Fallera Major de València van començar a desfilar i Almudena va ocupar el seu lloc en l'escenari al costat de totes les seues companyes.

Además, también durante la tarde del sábado la Fallera Mayor Infantil de Valencia, Sofía Soler y su Corte de Honor no quisieron perderse la exaltación de la Falla Plaza de Patraix que nombraba a sus Falleras Mayores para las Fallas del 2016 con un acto sencillo, pero muy emocionante. Tras recibir las bandas de Fallera Mayor, los máximos representantes de la comisión recibieron a Sofía Soler y a su Corte de Honor en el escenario que pudieron desearles unas felices Fallas 2016. 

Para finalizar un intenso fin de semana y después de visitar los belenes premiados por Junta Central Fallera, nuestras máximas representantes volvieron a vestirse de valenciana para disfrutar de la presentación de la Falla La D'Albaida - Canal de Navarres, una vez más, la comisión de una de las componentes de la Corte de Honor del 2016, en este caso de Pepa Esbrí. Para Pepa fueron las últimas horas con su banda de Fallera Mayor del 2015, el día en el que pudo dedicar unas palabras de cariño para su comisión y de poner su corbatín como recuerdo en el estandarte de su falla.

Tras estos últimos momentos como Fallera Mayor, fue ella misma la que le impuso la banda de Fallera Mayor 2016 a Jessica Paulino. Ya como máximos representantes del 2016 Jessica junto a la Fallera Mayor Infantil, Camino Tirado, junto al Presidente Infantil, Pablo Galvis y los dos presidentes de la comisión, recibió en el escenario a todas las componentes de la Corte de Honor y, por último, a la Fallera Mayor de Valencia, Alicia Moreno.


 

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h