• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Álvaro Moliner inaugura el seu espai en el Corte Inglés d'Av. de França

Álvaro Moliner inaugura el seu espai en el Corte Inglés d'Av. de França

La Fallera Major de València, Alicia Moreno, ha inaugurat el 26 de novembre amb unes paraules de benvinguda el nou espai d'indumentària valenciana de Álvaro Moliner situat en el Corte Inglés de l'Avinguda de França, a València.

 

70m2 d'espai comercial en la 7ª planta del centre comercial esperen a tots els valencians amants de la indumentària i de la tradició artesana. En el nou espai d'indumentària tradicional d'El Corte Inglés d'Av. de França estaran disponibles més d'un centenar de teixits tradicionals, des de sedes estretes fins a sedes de doble ample, seda-rajon, raions, adamascats, brocatels, tapisseries, teixits per a xiquetes i de cavaller... A més, com en totes les tendes de la marca, es podran trobar tot tipus de complements per al vestit de valenciana i s'oferirà servei de confecció

Amb aquest nou espai d'indumentària, l'empresa familiar Álvaro Moliner inicia una nova marxa, de la mà de la seua tercera generació. Una etapa de creixement que s'afegeix amb il·lusió a les nombroses iniciatives realitzades en els seus 76 anys d'història i que li han situat en la primera línia de la moda tradicional valenciana. Al capdavant de l'espai d'El Corte Inglés Av. de França se situa Alejandro Moliner, fill d'Álvaro Moliner, i Eva Gómez Asins.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte