• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

La Final a Canal

Les finals de playback en Sala Canal són meravelloses. En majors i infantils, modalitat individual o en grup, hem gaudit d'un concurs de gran nivell i molt d'art. I ara, arriba el moment que faces servir la teua màgia, demostres el teu domini del ball i la interpretació i guanyes dos entrades per a gaudir de les finals en la Sala Canal.

 

Així és, 2 entrades dobles per cadascuna de les finals, majors i infantils, modalitat A i B...Estaràs tu entre els guanyadors?

En esta ocasió, Facebook i Instagram són les xarxes triades, i per a poder entrar en el concurs serà molt important que uses l'etiqueta #LaFinalACanal. Tria una xarxa social i segueix les instruccions del que s'ha de fer per a poder participar:

- FACEBOOK

Grava un vídeo "playbackero" al més pur estil Sala Canal i penja-ho en el teu perfil de facebook amb l'etiqueta #LaFinalACanal (recorda que la publicació ha de ser "pública" perquè puguem accedir a ella). Busquem el vídeo més divertit i original. Disfressa't, trau la teua ànima d'artista, soprendeix. Hi ha 2 entrades dobles per a cadascuna de les finals del concurs infantil de playback en joc.

El jurat serà Sofía Soler Casas, Fallera Major Infantil de València 2016 i José Acosta, Vicepresident de Festejos, Infantils i Joventut.

- INSTAGRAM

I si vols gaudir d'una de les finals del concurs de playbacks majors; descarrega't l'aplicació Dubsmash en el teu smartphone (si es que encara no la tens), tria la teua cançó i grava un vídeo 100% playbacks de Junta Central Fallera. Puja-ho al teu perfil de Instagram (el perfil ha d'estar obert perquè puguem veure-ho) i posa l'etiqueta #*LaFinalACanal. Quant més autèntic siga, més opcions de guanyar tindràs. Hi ha 2 entrades dobles per a cadascuna de les finals en joc.

El jurat serà Alicia Moreno, Fallera Major de València 2016 i Pere Fuset, President de Junta Central Fallera.

Recorda, pots participar només una vegada i en una xarxa social. Servirà només la primera publicació compartida, aquella amb la data més antiga.

El concurs finalitza a les 15 hores del dia 2 de desembre.

Eixe mateix dia coneixerem als guanyadors en la web de JCF i els afortunats podran arreplegar les seues entrades en l'accés a la sala minuts abans del començament de les finals.

*Les entrades per a les finals de modalitat A o B seran assignades mitjançant sorteig entre els guanyadors.

Sort a tots!

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h