• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

La Final a Canal

Les finals de playback en Sala Canal són meravelloses. En majors i infantils, modalitat individual o en grup, hem gaudit d'un concurs de gran nivell i molt d'art. I ara, arriba el moment que faces servir la teua màgia, demostres el teu domini del ball i la interpretació i guanyes dos entrades per a gaudir de les finals en la Sala Canal.

 

Així és, 2 entrades dobles per cadascuna de les finals, majors i infantils, modalitat A i B...Estaràs tu entre els guanyadors?

En esta ocasió, Facebook i Instagram són les xarxes triades, i per a poder entrar en el concurs serà molt important que uses l'etiqueta #LaFinalACanal. Tria una xarxa social i segueix les instruccions del que s'ha de fer per a poder participar:

- FACEBOOK

Grava un vídeo "playbackero" al més pur estil Sala Canal i penja-ho en el teu perfil de facebook amb l'etiqueta #LaFinalACanal (recorda que la publicació ha de ser "pública" perquè puguem accedir a ella). Busquem el vídeo més divertit i original. Disfressa't, trau la teua ànima d'artista, soprendeix. Hi ha 2 entrades dobles per a cadascuna de les finals del concurs infantil de playback en joc.

El jurat serà Sofía Soler Casas, Fallera Major Infantil de València 2016 i José Acosta, Vicepresident de Festejos, Infantils i Joventut.

- INSTAGRAM

I si vols gaudir d'una de les finals del concurs de playbacks majors; descarrega't l'aplicació Dubsmash en el teu smartphone (si es que encara no la tens), tria la teua cançó i grava un vídeo 100% playbacks de Junta Central Fallera. Puja-ho al teu perfil de Instagram (el perfil ha d'estar obert perquè puguem veure-ho) i posa l'etiqueta #*LaFinalACanal. Quant més autèntic siga, més opcions de guanyar tindràs. Hi ha 2 entrades dobles per a cadascuna de les finals en joc.

El jurat serà Alicia Moreno, Fallera Major de València 2016 i Pere Fuset, President de Junta Central Fallera.

Recorda, pots participar només una vegada i en una xarxa social. Servirà només la primera publicació compartida, aquella amb la data més antiga.

El concurs finalitza a les 15 hores del dia 2 de desembre.

Eixe mateix dia coneixerem als guanyadors en la web de JCF i els afortunats podran arreplegar les seues entrades en l'accés a la sala minuts abans del començament de les finals.

*Les entrades per a les finals de modalitat A o B seran assignades mitjançant sorteig entre els guanyadors.

Sort a tots!

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte