• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Cita solidària amb el Mercat Medieval de Nàquera-Lauri Volpi

Cita solidària amb el Mercat Medieval de Nàquera-Lauri Volpi

La Fallera Major Infantil de València, María Donderis, no ha volgut perdre's el VI Mercat Medieval Solidari de la falla Nàquera-Lauri Volpi, una cita amb la qual, any rere any, es col·labora amb la lluita contra el càncer.

 

L'objectiu de la comissió fallera de Burjassot amb aquest mercat benèfic és recaptar tots els diners possibles per a lluitar contra el càncer, gràcies a la col·laboració de la Junta Associada Provincial de València de la AECCy a través de la Junta Local de Burjassot que dia a dia, fan front a aquesta malaltia. Gens més arribar a la demarcació, la Fallera Major Infantil de València va ser rebuda pels representants de la comissió, la Fallera Major María José Escrich i la Fallera Major Infantil Ana Lluna Gallardo, així com pel seu President, Juan Escrich i el seu President Infantil Hugo Arocas. 

Tots els veïns de Burjassot i visitants han pogut gaudir d'una jornada d'ambientació medieval i venda de productes a preus populars, perquè tothom puga col·laborar amb la causa. Tal com va poder comprovar María Donderis, en el mercat es va poder gaudir durant tot el cap de setmana de xicotetes obres d'art, artesania, un rasclet, una llibreria, joguets tradicionals, animació per a xiquets, música en directe i llocs de gastronomia perquè no decaigueren les forces al llarg del dia. 

El Mercat Medieval Solidari de la falla Nàquera-Lauri Volpi es troba emmarcat dins de la campanya solidària anual “Ara més que mai”,i ha oferit a tot aquell que ho ha visitat dos dies plens d'activitats, tant lúdiques com a culturals.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte