• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • El sector Russafa B tria a les primeres preseleccionades

El sector Russafa B tria a les primeres preseleccionades

Amb l'arribada de l'estiu l'activitat fallera se centra en les preseleccions que celebraran els sectors per a triar les seues candidates a Corts d'Honor i Falleres Majors de València de 2016. En la nit d'ahir va ser el sector Russafa B el que va celebrar aquesta gran cita per a les quals han sigut les seues màximes representants en les falles 2015. La Sala Canal, com cada any, es va engalanar per a albergar aquesta cita que conjumina nervis, emocions, sentiment, il·lusió, alegries i xicotetes decepcions de les xiquetes i senyoretes que volen representar a la nostra festa des del més alt, com a Falleres Majors de València o components de sengles Corts d'Honor.

 

11 candidates majors i 9 infantils que van viure l'ocasió amb tota la il·lusió i abrigallades per amics, familiars i sobretot, fallers que van voler mostrar-los tot el seu afecte en tan important vetlada per a elles. Després de la desfilada, entre aplaudiments i la deliberació del jurat va arribar el moment cim amb la lectura del veredicte. Per a açò van acudir les Falleres Majors de València, Estefanía López i María Donderis, al costat de les seues Corts d'Honor.

Especial va resultar aquesta cita per a Laura Cuesta, component de la Cort d'Honor Major, i la xiqueta Nerea Rodríguez, component de la Cort d'Honor Infantil, els qui van rebre una calorosa rebuda per part del seu sector. Van ser María i Estefanía les encarregades d'obrir els sobres on s'amagava l'anhelat veredicte, així doncs van ser elles les primeres a felicitar a les afortunades.

Per a conèixer a les preseleccionades del sector Russafa B punxa ací.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte