• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • El sector Russafa B tria a les primeres preseleccionades

El sector Russafa B tria a les primeres preseleccionades

Amb l'arribada de l'estiu l'activitat fallera se centra en les preseleccions que celebraran els sectors per a triar les seues candidates a Corts d'Honor i Falleres Majors de València de 2016. En la nit d'ahir va ser el sector Russafa B el que va celebrar aquesta gran cita per a les quals han sigut les seues màximes representants en les falles 2015. La Sala Canal, com cada any, es va engalanar per a albergar aquesta cita que conjumina nervis, emocions, sentiment, il·lusió, alegries i xicotetes decepcions de les xiquetes i senyoretes que volen representar a la nostra festa des del més alt, com a Falleres Majors de València o components de sengles Corts d'Honor.

 

11 candidates majors i 9 infantils que van viure l'ocasió amb tota la il·lusió i abrigallades per amics, familiars i sobretot, fallers que van voler mostrar-los tot el seu afecte en tan important vetlada per a elles. Després de la desfilada, entre aplaudiments i la deliberació del jurat va arribar el moment cim amb la lectura del veredicte. Per a açò van acudir les Falleres Majors de València, Estefanía López i María Donderis, al costat de les seues Corts d'Honor.

Especial va resultar aquesta cita per a Laura Cuesta, component de la Cort d'Honor Major, i la xiqueta Nerea Rodríguez, component de la Cort d'Honor Infantil, els qui van rebre una calorosa rebuda per part del seu sector. Van ser María i Estefanía les encarregades d'obrir els sobres on s'amagava l'anhelat veredicte, així doncs van ser elles les primeres a felicitar a les afortunades.

Per a conèixer a les preseleccionades del sector Russafa B punxa ací.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h