• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Alacant es va omplir de folklore

Amb un poc de retard per la caiguda de part de la foguera d'Alfonso el Sabio es va viure en la vesprada d'ahir dimarts 23 de juny una particular volta al món pels principals carrers de la capital alacantina. La festa de les fogueres celebrava la seua tradicional cita amb la cavalcada folklòrica que congrega a cultures de les més diverses al llarg del món. Milers de persones van eixir al carrer a viure la festa alacantina per excel·lència i poder gaudir d'aquest riu de cultures que cada any llueix amb tanta vistositat i colorit.

 

La desfilada va estar encapçalat pels "Nanos i Gegants" que donaven pas a les màximes representants de les festes germanades que es van donar cita. Així doncs van ser les Belleses del Foc, Carmen Caballero, i la xiqueta, Daniela Guzzardo, després de desfilar, van presidir la desfilada al costat de les Falleres Majors de València, Estefanía López i María Donderis, que van participar al costat de la Cort d'Honor Major. 

La part tradicional l'obria per primera vegada la Muixeranga d'Alacant que va construir sis torres humanes durant el recorregut. Van participar Moros i Cristians d'Alcoi, i de la Federació; festes patronals i tota classe de música com colles, batukada o la tamborrada d'Hellín. Cinc delegacions internacionals tancaren aquesta desfilada que any rere any es consolida en el programa de festejos de les Fogueres.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte