• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

Intensa jornada de María i Estefanía en Alacant

Les Falleres Majors de València, María Donderis i Estefanía López, estan vivint unes intenses jornades en la festa alacantina. Hui 23 de juny han visitat al costat de la Cort d'Honor Major, 3 fogueres que han donat molt que parlar aquests últims dies.

 

 

En primer lloc ha sigut la foguera Sèneca-Autobusos, guanyadora del primer premi de la secció especial major, al que ha rebut a les nostres màximes representants. Al costat dels màxims representants de la mateixa han visitat aquest monument que demà es convertirà en cendres. Han compartit amb ells l'alegria per rebre el màxim guardó de les fogueres 2015 amb aquest "Elogio de la locura" dels artistes Manolo Algarra i José Gallego.

 

La següent cita del dia ha sigut amb la foguera Baver-Antigons, una altra gran triumfadora que es va alçar amb el màxim guardó de fogueres infantils gràcies a la demostració que el seu artista Iván Tortajada ha fet que "Todo lo grande es pequeño". Amb aquest triomf revaliden l'assolit el passat exercici. A més de conèixer aquesta gran obra amb l'explicació per part dels màxims representants del col·lectiu van poder visitar el monument major guanyador del primer premi en 1ª categoria. Els artistes Pedro Santaeulalia i David Moreno s'han alçat amb el màxim guardó de la categoria de plata amb la seua obra "Memento Mori".

 

La tercera visita del dia ha sigut a la foguera Barri José Antonio, a la qual pertany la Bellesa del Foc Infantil, Daniela Guzzardo. Allí han rebut amb grans mostres d'afecte a la Fallera Major Infantil de València, María Donderis, qui ha compartit amb els foguerers l'alegria i il·lusió per tenir entre ells a la màxima representant de la festa alacantina.

 

Per a completar una gran jornada de fogueres el matí la van tancar nostres màximes representants acudint com cada migdia a la plaça Estels on la pólvora es converteix en la gran protagonista. La Pirotècnia Alacantina de Focs i Artifici ha disparat una intensa i llarga mascletà amb la qual ha vibrat el nombrós públic assistent. 110 quilos de pólvora que han arribat al seu clímax amb un terratrèmol de 60 metres de llarg. Un tret presidit per la Bellesa del Foc, Carmen Caballero, i la Infantil, Daniela Guzzardo. A més han acudit el futur president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, així com l'alcalde d'Alacant, Gabriel Echávarri.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte