• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • La delegació de Comunicació edita un nou "Vivir las Fallas"

La delegació de Comunicació edita un nou "Vivir las Fallas"

El treball conjunt de la Delegació de Comunicació de la Junta Central Fallera sota la coordinació de Manolo Mas, ànima máter d'aquesta publicació nascuda l'any 2004, converteix el "Vivir las Fallas 2015" en un nou resum per a la història i ens porta a rememorar aquest gran exercici faller que a poc a poc va arribant a la seua fi.

 

En les seues pàgines trobem les seccions habituals amb imatges dels fotògrafs oficials de JCF, Armando Romero i Josep V. Zaragoza, on destaquen en gran manera les fotografies de les seues dobles pàgines. La portada per segon any consecutiu pertany al fotògraf Antonio Cortés, i representa la cremà d'una de les escenes de la falla municipal plantada per Manolo García.

A més el llibre conté molta informació per a arxivar: els millors ninots de secció, tots els primers premis de monument, de carrers il·luminats, etc. i més de 40 pàgines dedicades a l'agenda més intensa i apassionant d'una festa que maneja el protocol oficial com cap en el món.

"Vivir las Fallas 2015" demana un buit en les vostres prestatgeries. No oblideu que podrà ser adquirit a partir de la setmana vinent en la seu de la Junta Central Fallera i en els seus punts de venda habituals.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte