• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

Resum Assemblea de Presidents del mes de maig

Dimarts passat 26 de maig es va celebrar l'Assemblea de Presidents corresponent al mes de maig. El regidor de Festes, Francisco Lledó, va presidir aquesta sessió que va comptar amb el següent ordre del dia:

 

1.- Aprovació si escau de l'acta anterior.


2.- Constitució de JCF.

- El secretari general, José Luis Vaello, va donar lectura a les delegats de sector que compondran aquesta institució en l'exercici 2015-2016. Seguiran realitzant les seues tasques en funcions l'actual directiva, així com els delegats i secretaris fins que el nou president prenga possessió. Punxa ací per a descarregar el llistat.

 

3.- Informe Presidència.

- El president va donar la benvinguda als nous presidents de les comissions falleres, especialment als quals assumeixen el càrrec per primera vegada.

- El pròxim 28 de maig es presentarà una nova edició de llibre “Vivir las fallas" i el llibre "Falles de Vareta" en la seu de la Junta Central Fallera a les 20 hores.

- El dia 3 de juny a les 20 hores es durà a terme el lliurament i recepció en el Museu Faller dels Ninots Indultats 2015.

- El pròxim 10 de juny s'inaugurarà l'exposició del Concurs de Fotografia de JCF en Nou Centre.

- La presentació dels pasdobles dedicats a les Falleres Majors de València se celebrarà el pròxim 11 de juny a les 20 hores en els Jardins del Palau.

- Ja s'han pagat tots els imports dels premis de falles a les comissions falleres guanyadores.

- En el Ple es va informar que el jurat d'incidències resol sancionar als artistes fallers Carlos Sevilla i Vicente Muñoz, quedant exclosos del concurs de falles durant els 2 pròxims exercicis.

- S'estan tramitant les peticions de dues falles de nova creació.

- A través de la Secretària Virtual s'han enviat les Bases dels Concursos de Teatre. El termini d'inscripció comença el 25 de maig i finalitza el 15 de juny. El sorteig tindrà lloc el 18 de juny a les 19.30 hores en JCF.


4.-Elecció de la Comissió de Recursos 2016

-S'han presentat 3 candidatures de presidents per a formar part de la Comissió de Recursos pel que conformement al reglament no procedeix realitzar el sorteig. Aquests són els tres presidents triats:

Alberto Garcia Iranzo, president falla Salamanca - Conde Altea
Pablo Arribas Buendia, president falla Daroca - Pare Viñas
Vicente Boluda Crespo, president falla Pizarro - Cirilo Amorós

Els tres formaran la Comissió de Recursos al costat de dos membres de la delegació d'Incidències i un assessor jurídic.


5.- Aprovació normes Preselecció Falleres Majors i Corts d'Honor 2016.

Els presidents de Falla van aprovar les Normes.

- El sorteig per a adjudicar dates i pavellons se celebrarà el 2 de juny a les 19 hores en JCF.

- El termini d'inscripció de candidates finalitza el 28 de maig.

- S'hauran de conèixer les preseleccionades abans del pròxim 24 de juliol.

- Més informació en: http://www.fallas.com/es/component/content/article/222-mayo-2015/16337-normas-para-la-eleccion-de-las-falleras-mayores-de-valencia-2016-y-sus-cortes-de-honor

 

 

6.- Precs i Preguntes

 

- El president de la Interagrupació de Falles, Jesús Motes, va transmetre l'agraïment per la gestió del regidor Francisco Lledó durant aquests quatre anys de treball.

 

- Francisco Lledó, entre aplaudiments, es va acomiadar indicant que compten amb un amic per sempre en el món de les falles.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte