• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Aprofitem el 17 de març per a visitar més falles premiades

Aprofitem el 17 de març per a visitar més falles premiades

El 17 de març, la nostra Fallera Major Infantil de València acompanyada per la seua Cort d'Honor, han visitat a algunes de les falles infantils premiades.

Nova ronda fallera per a les màximes representants infantils de les Falles que han visitat falles premiades enguany. En cadascuna d'elles han sigut rebudes per part de la comissió i dels seus representants, els quals han tingut el plaer d'explicar cada escena de les que es componen les seues falles infantils.

Durant este matí han visitat la falla Carcaixent-Compromís de Casp, del sector Jesús i la falla Manuel Arnau-La Creu Coberta que han aconseguit un doblet amb les seues dos falles, i també la falla Cadis-Literat Azorín coneguda com la Reial Falla, en ple cor de Russafa.

Per la vesprada han visitat el primer premi de la Secció Especial, enguany aconseguit per la falla Convent de Jerusalem, amb el lema ‘Solidaris en acció’ de l'artista José Gallego.

Després d'apreciar els detalls de la falla guanyadora, han pogut visitar les falls d'Espartero, la falla Mestre Gozalbo i la falla Pere Cabanes - Joan XXIII, esta última també ha aconseguit un doblet amb les dos falles.

Moltes gràcies a totes per rebre a les màximes representants infantils de la nostra festa, donant l'oportunitat de mostrar-les el treball dels diferents artistes amb els quals s'ha comptat enguany en eixes comissions.

Fotografies: Fotofilmax (JCF)

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte