• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • L'emoció de Marina García culmina el primer dia d'Ofrena

L'emoció de Marina García culmina el primer dia d'Ofrena

La Fallera Major Infantil de València, Marina García, acompanyada per la seua Cort d'Honor, arribava a la Plaça de la Mare de Déu per a tancar la primera jornada d'Ofrena.

L'emoció i el sentiment valencià es reflectien en el seu rostre al contemplar a la nostra patrona, la Mare de Déu dels Desemparats.

Un any més, fallers i falleres, apassionats de la nostra festa i públic en general s'acostaren fins a la Plaça de la Mare de Déu el 17 de març per la nit, per a viure junt a la Fallera Major Infantil de València i la seua Cort d'Honor, el final del primer dia d'Ofrena.

Enguany, Marina García, Fallera Major Infantil de València, feia la seua emocionant entrada en la plaça seguida de la seua Cort d'Honor.

Totes elles mostraven a València sencera l'emoció i la il·lusió que estaven sentint al contemplar a la Mareta, i entregaren després amb devoció els seues rams de flors a la Basílica de la Mare de Déu dels Desemparats.

Com es tradició, abans que la Fallera Major Infantil de València i la seua Cort d'Honor entraren a la plaça, van entrar pel carrer de Sant Vicent els representants de les cases regionals, seguits de les Juntes Locals falleres i de la comissió de Marina García, la falla Manuel de Falla-Tamarindos.

També les cinc últimes Falleres Majors Infantils de València: Daniela Gómez (2018), Sara Larrazábal (2019), Carla García (2020-2021), Nerea López (2022) i Paula Nieto (2023). També les van acompanyar les representants de les festes d'Alacant, Castelló, Múrcia i Burgos, a més de diferents membres de Junta Central Fallera i la directiva d'enguany encapçalada pel president, Santiago Ballester.

Després de l'emotiu moment a la plaça, les portes de la Basícila de la Mare de Déu dels Desemparats s'obrien per a rebre a totes elles. Dins, Marina García, va pronunciar unes paraules dedicades a tots els xiquets i xiquetes valencianes, i molt especialment per a tots aquells que pijor ho passen per diferents motius.

"En esta nit i tots els dies de la nostra vida, invoquem el teu nom i et donem gràcies a tu. Mare de Déu dels Desemparats".

Al finalitzar la tradicional Ofrena de flors a la Basílica, va arribar l'emotiu moment d'escoltar l’Himne de la Comunitat Valènciana interpretat per la Banda Municipal als peus del cadafal de la Mare de Déu dels Desemperats.

Fotografies: Fotofilmax (JCF)

 


Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte