• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Les Falleres Majors i les seues Corts d'Honor visiten la UPV

Les Falleres Majors i les seues Corts d'Honor visiten la UPV

María Estela Arlandis i Marina García van obsequiar al rector de la Universitat amb el Llibre Oficial de les Falles 2024

Dins de la completa agenda fallera pròpia del mes de març, les Falleres Majors de València, juntament amb les seues Corts d'Honor, continuen estrenyent relacions amb les institucions més rellevants de la societat valenciana. Este dilluns 11 de març ha sigut el torn de la visita a la Universitat Politècnica de València, on el seu rector va rebre a les màximes representants de les Falles a les quals va agrair la seua presència i va felicitar pel seu regnat.

Com a record de la visita, el rector va entregar a les falleres un pin de la UPV i Maria Estela Arlandis li va obsequiar amb el Llibre Oficial de les Falles 2024. En finalitzar la trobada, les Falleres Majors i les seues Corts d'Honor van realitzar un xicotet passacarrer pels jardins de la Universitat fins a arribar al lloc on es va disparar una mascletà en honor a la festa de la ciutat. 

A més, en l'acte també va estar convidada la Fallera Major de la Falla Tarongers-UPV-Camí de Vera, en representació de tots els fallers i falleres de la comissió.

Fotografies: Fotofilmax JCF

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte