• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

Imagine, un piromusical per la Pau

Pirotècnia Valenciana ens sorprén amb una proposta especial que ha il·luminat la branca de la falla municipal. 

La nit del 10 de Març, la Plaça de l'Ajuntament de València ha sigut l'escenari d'una proposta pirotècnica innovadora de la mà de Pirotècnia Valenciana de Llanera de Ranes. Un espectacle que amb el títol de "Imagine" ens deixava entrevore el que ens esperava. Al ritme de la cançó de l'artista John Lennon, i completament compaginat amb el ritme del castell i una col·laboració del públic encenent les llanternes dels seus telèfons mòbils, la plaça de l'Ajuntament arreplegava així una proposta interactiva en la qual la sorpresa final corria a compte de la il·luminació de la falla municipal. La branca dels dos coloms, símbol de Pau, es veia il·luminada, relacionant així també la falla amb l'espectacle.

Les Falleres Majors de València, Mª Estela Arlandis Ferrando i Marina García, juntament amb les seues Corts d'Honor, el president de la Junta Central Fallera Santiago Ballester i altres personalitats gaudien d'este espectacle pirotècnic interactiu des del balcó de la casa consistorial. Acompanyats al seu torn d'un tècnic pirotècnic que des del mateix balcó, i en conjunt amb els seus companys que es trobaven en la zona de focs, coordinaven l'espectacle.

Es llançava així un missatge de Pau des de l'organisme municipal, que junt a les Falles de València, desitgen un futur pròsper i relacions d'harmonia entre les persones, sense enfrontaments ni conflictes. Com diu la lletra de John Lennon "Imaginen a totes les persones, vivint la vida en Pau"

Fotografies Fotofilmax (JCF)

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte