• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • La Falla Plaça del Patriarca - Universitat Vella i la Fundació Amics de la Gent Major guanyen els premis Sidret

La Falla Plaça del Patriarca - Universitat Vella i la Fundació Amics de la Gent Major guanyen els premis Sidret

Per fomentar i impulsar activitats que aporten solucions als problemes de la nostra societat

Aquest diumenge 16 de febrer va tindre lloc en la falla Sant Isidre la Gala de lliurament dels premis Sidret de Compromís i Responsabilitat Social, en la qual van participar animant la festa el mag Barral i Microteatre de Junta Central Fallera.

Els premis Sidret reconeixen iniciatives solidàries de comissions falleres i associacions, dutes a terme durant 2019, amb la intenció de fomentar i impulsar l'interés d'aquestes organitzacions a aportar solucions als problemes de la nostra societat.

La falla Plaça del Patriarca - Universitat Vella va guanyar el Sidret de Compromís faller amb el seu projecte “Un any per a lluitar contra la intolerància i el bullying”, que a través de xarrades, contacontes, taules de sensibilització, sopars solidaris i cinema, han treballat a favor d'associacions que lluiten contra la discriminació.

Per altra banda, la Fundació Amics de la Gent Major va guanyar el Sidret llegat de somriures per la seua lluita contra la soledat de les persones majors, a través de l'acompanyament i una àmplia oferta d'activitats.

A més, la delegació de Solidaritat de la falla Sant Isidre va atorgar un reconeixement especial a la trajectòria solidària de Carmen López Mármol, delegada de Solidaritat de la Falla Els Generals i treballadora incansable a favor de la investigació i dels malalts de càncer amb el seu projecte “En Vena”.

Enguany, es van presentar als premis Sidret projectes que busquen fer sostenibles i ecològiques les comissions falleres, projectes que treballen amb malalts i els seus familiars, projectes específics amb xiquets, persones sense sostre i persones amb soledat no desitjada, a més d'iniciatives que busquen donar suport a la integració de persones amb diversitat funcional a través de l'esport.

 

  • WhatsApp Image 2020-02-17 at 11.14.12
  • WhatsApp Image 2020-02-17 at 11.14.12 1
  • WhatsApp Image 2020-02-17 at 11.14.12 2
  • WhatsApp Image 2020-02-17 at 11.14.12 3
  • WhatsApp Image 2020-02-17 at 11.14.13

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte